ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Στο λεπτό» με την Αντωνία Καραγιάννη

banner
milonas 728x120

Η Βολιώτισσα υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων ξενοδοχείου Αντωνία Καραγιάννη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος Βόλου με τη Νάνσυ Καπούλα, απαντά “στο λεπτό” σε δέκα ερωτήσεις του TheNewspaper.gr για τον εαυτό της!

✓ Σαν πας στον πηγαιμό για Βόλο, να εύχεσαι…πολυήμερος προορισμός για να απολαύσεις τα τσιπουράδικα της Νέας Ιωνίας, την παραλία του Βόλου, τις ομορφιές του Πηλίου και να γυρίσεις σύντομα στην πιο όμορφη πόλη της Ελλάδας.

✓ Το πιο εκνευριστικό πράγμα που μπορείς να βιώσεις μέσα στο 24ωρο είναι… να συμβούν πολλά απρόοπτα και να μου τινάξουν το αρχικό πρόγραμμα στον αέρα, κάτι που συμβαίνει συχνά.

✓ Πολιτική, κοινωνικά δρώμενα ή πολιτισμός;Όταν η πολιτική έχει και πρωταρχικό στόχο τον πολιτισμό, τότε τα κοινωνικά δρώμενα αποτελούν αναπόσπαστο μέρος στη ζωή της πόλης μας, τόσο για τους επισκέπτες όσο και για όλους εμάς, τους μόνιμους κατοίκους του Βόλου.

✓ Η μεγαλύτερη αδυναμία σου είναι… ο γιος μου. Αν η ερώτηση όμως αναφέρεται σε ένα πιθανό και μεγάλο μειονέκτημά μου είναι ότι συγχωρώ εύκολα, ξεθυμώνω εύκολα, δεν κρατάω κακία ποτέ και σε κανέναν, δυστυχώς!

✓ Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά σου είναι… το φιλότιμό μου.

✓ Η τελευταία φορά που μετάνιωσες για κάτι ήταν… που εγώ δίνω εύκολα συγχωροχάρτι αλλά ο άλλος το εκμεταλλεύεται θεωρώντας την καλοσύνη μου ως αφέλεια.

✓ Έρωτας ή αγάπη; Έρωτας, που μετουσιώνεται σε μία μεγάλη και βαθιά αγάπη.

✓ Τι φοβάσαι περισσότερο; Τις ασθένειες και να μη στερηθώ ούτε στιγμή τους αγαπημένους μου.

✓ Με τι ενθουσιάζεσαι; Με τις εκπλήξεις (αρκεί να είναι πάντα και μόνο ευχάριστες).

✓ Αν έπρεπε να χαρακτηρίσεις τον εαυτό σου με μια ατάκα αυτή θα ήταν… 7 φορές να πέφτεις και να σηκώνεσαι 8!

 

 

error: Content is protected !!