Στη Λάρισα η Μαρία Σπύρακη για το Θείο Δράμα της Σταύρωσης του Ιησού Χριστού

MANOLLO GIF
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Στη γενέτειρά της Λάρισα βρέθηκε τη Μεγάλη Πέμπτη η Μαρία Σπυράκη, υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, για να συμμετάσχει στη λειτουργία για τα 12 Ευαγγέλια στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου.

Την κα. Σπυράκη υποδέχτηκαν στη Λάρισα ο Πρόεδρος Χρήστος Καπετάνος και τα μέλη της ΝΟΔΕ όπου ακολούθησε μια σύντομη και εποικοδομητική συνάντηση σε κεντρικό cafe της πόλης.

Στη συνέχεια η κα. Σπυράκη επισκέφτηκε τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό στο Διοικητήριο της Περιφέρειας.

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής συναντήθηκε επίσης με τη Διοικούσα Επιτροπή του Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ για να συζητήσουν τις ευκαιρίες που δημιουργεί η Κυκλική Οικονομία και ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός για τη Θεσσαλία.

Νωρίτερα η κα. Σπυράκη επισκέφτηκε την Ελασσόνα συνοδευόμενη από τον Βουλευτή της ΝΔ Χ. Κέλλα και είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Ελασσόνας και εκ νέου υποψήφιο Νίκο Ευαγγέλου.

Η κα. Σπυράκη, που βραβεύτηκε φέτος ως η «Ευρωβουλευτής της Χρονιάς» για τη Βιομηχανία, την Έρευνα και την Καινοτομία, θα βρίσκεται ξανά στη Λάρισα στις 20 Μαΐου για την παρουσιάση του βιβλίου της για τις ευκαιρίες για νέες δουλειές στην Ε.Ε.

Στη Λάρισα η Μαρία Σπύρακη για το Θείο Δράμα της Σταύρωσης του Ιησού ΧριστούΣτη Λάρισα η Μαρία Σπύρακη για το Θείο Δράμα της Σταύρωσης του Ιησού ΧριστούΣτη Λάρισα η Μαρία Σπύρακη για το Θείο Δράμα της Σταύρωσης του Ιησού ΧριστούΣτη Λάρισα η Μαρία Σπύρακη για το Θείο Δράμα της Σταύρωσης του Ιησού Χριστού

Πηγή: onlarissa.gr

KEN
error: Content is protected !!