Επιτυχημένο το 1ο επίσημο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Body Contact στον Βόλο [εικόνες]

milonas 728x120
Με απόλυτα άψογη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία στέφθηκε το 1ο Επίσημο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Body Contact όλων των κατηγοριών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Βoxing (ΠΟΚ)  που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Απριλίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Πορταριάς-Mακρυνίτσας με διοργανωτή τον Α.Σ.Υπέρτατη-Αλήθεια-Συνεργασία (Ακαδημία Shinkyokushinkai Βόλου), συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Θεσσαλίας- Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Β.Σποράδων και την στήριξη του Δήμου Bόλου.
Παρά την εορταστική ημέρα, στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 16 σύλλογοι-μέλη που καλλιεργούν τον κλάδο άθλησης Body Contact –πλήρους επαφής, από διάφορες περιοχές της Ελλάδας με 220 αθλητές.
Συγκεκριμένα συμμετείχαν ο Α.Σ.Πάνθηρες Ν.Ηράκλειο Αττικής με προπονητή τον Μπίλα Νίκο,Α.Σ.Δύναμη Βύρωνα με προπονητή τον Παπαγεωργίου Ζήση,Α.Σ.Ειρήνη με προπονήτρια την Σκαπή Ειρήνη,Α.Σ.ΚΙΜΕ Ξάνθης με προπονητή τον Παπαδόπουλο Γρηγόρη,Α.Σ.Αριστοτέλη Κιλκίς με προπονητή τον Μελικιάδη Οτάριο,Α.Σ.Αλέξανδρο Πολύκαστρο Κιλκίς με προπονητή τον Κεσίδη Βιατσεσλάβ,Α.Σ.Φίλιππο Ν.Σάντα Κιλκίς με προπονητή τον Παπαγιαννίδη Φίλιππο,Α.Σ.Τιτανες Ρόδου με προπονητή τον Σεϊτη Μάνο,Α.Σ.Λάρισας με προπονητές τον Τζήρα Αθανάσιο και Δαλαμάγκα Γεώργιο,Α.Σ.Μονομάχοι Παλμά Καρδίτσας με προπονητή τον Γαλλιό Κώστα,Α.Σ.Μαχητές Αλμυρού και Α.Σ.Μαχητές Ν.Αγχιάλου με προπονητή τον Λεωνίδα Αντώνη,Α.Σ.Τσαγκαράδας-Μουρεσίου με προπονητή τον Ποζαπαλίδη Ηρακλή,Α.Σ.Μαχητής Αγριάς με προπονητή τον Κρίσιλα Ιωάννη και Α.Σ.Υπερτατη Αλήθεια Συνεργασία με προπονητές τον Κοσμίδη Γιώργο και Koσμίδου Βίκυ.
Υπεύθυνος διαιτησίας ο Διεθνής Διαιτητής και μέλος Διοικούσας Επιτροπής του Κλάδου Άθλησης Body Contact Shihan Κοσμίδης Γιώργος,ο οποίος πλαισιώνοταν από τους διαιτητές Τζήρα Αθανάσιο, Ταμουρίδη Χρήστο,Αντώνη Λεωνίδα, Σκαπή Ειρήνη, Πέτρου Απόστολο, Αχιλαδέλη Μαρία, Γιολδάση Γιώργο, Κακαζιάννη Καρολίνα, Τζάλλα Μιχάλη, Βαϊτσα Τσιγαρίδα, Βλαχοπούλου Λίλη και Μυλώνη Σταύρο.
Την όλη προετοιμασία του Πρωταθλήματος ανέλαβαν η Κοσμίδου Βίκυ με τον Κρίσιλα Γιάννης, με την καθοδήγηση  του Γιώργου Κοσμίδη.Τις υπηρεσίες τους πρόσφεραν στη Γραμματεία των αγώνων οι Κουφογεώργος Απόστολος, Καλαντζοπούλου Κατερίνα,Κοσμίδου Κατερίνα, Παπαδάμ Κατερίνα, Σιδηροπούλου Βούλα και η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Σγαρδώνη Ευαγγελία,ενώ την φύλαξη του χώρου κ.Τζάλλας Αλέξανδρος.
Σημαντική η βοήθεια του Παναγιώτη Παιτήρη,Γιολδάση Γιώργο,Ποζαπαλίδη Ηρακλή,Φωτίου Νίκο,Κουφογεώργο Απόστολο  στην προετοιμασία του Σταδίου.
Την ηχητική κάλυψη των αγώνων ανέλαβε ο κ.Σιούλας Χαρίσιος που με την εξελιγμένη τεχνολογία του drone έδωσε άλλο αέρα στο Πρωτάθλημα.
Στο Πρωτάθλημα έδωσαν το παρόν η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κ.Κολυνδρίνη Δωροθέα,  η πρώην Υπουργός κ.Ζέττα Μακρή,ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ.Ζέρβας Άρης,ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ.Καλυβιώτης Αχιλλέας και η πολιτευτής   κ.Ράπτη Έλενα.
Το επίπεδο όλων των αθλητών ήταν ιδιαίτερα υψηλό και οι αγώνες των ανδρών-γυναικών εντυπωσίασαν όλους τους θεατές για την μαχητικότητα , το ψυχικό σθένος και την  υψηλή τεχνική κατάρτιση. Μεγάλη εντύπωση έκαναν οι βετεράνοι Άγγελος Κουφός, δάσκαλος του Shotokan και  ο Κώστας Ευσταθόπουλος  για το ψυχικό σθένος που επέδειξαν  και ο αγώνας  του Sensei Μάνου Σεϊτη  με τον Farzat Deylamian, όπου ξεχώρισε  το υψηλό μαχητικό πνεύμα, από έναν εκπαιδευτή και έναν πρωταθλητή, οι οποίοι αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και είναι πρότυπα για τους νεώτερους αθλητές.
 Ο Προπονητής της Ακαδημίας  Γιώργος  Κοσμίδης και το ΔΣ , ευχαριστούν θερμά την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας κ.Δωροθέα Κολυνδρίνη για την αμέριστη στήριξη και συνδιοργάνωση στο πρωτάθλημα καθώς και τον Δήμαρχο Βόλου κ.Αχιλλέα Μπέο  για την ευγενική παραχώρηση του σταδίου και σημαντική βοήθεια στην διοργάνωση. Τιμητική Μαύρη Ζώνη , απένειμε στον Αντιδήμαρχο Βόλου κ.Ανδρέα Ζέρβα για την μεγάλη πρόσφορα του στον σύλλογο, ως ένας εκ των παλαιοτέρων μαθητών της Ακαδημίας, που επί 7 χρόνια μαθήτευσε κοντά στον δάσκαλο,αλλά λόγο σπουδών δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την εκπαίδευση  και να  δώσει εξετάσεις για τον βαθμό του 1ο Dan.
 Επίσης ,ευχαριστούμε τους χορηγούς Πάνο Ηλιόπουλο καθώς και τους τοπικούς χορηγούς Τσιπουράδικο ‘’Τα Φιλαράκια’’, Καφετέρια ‘’De tox’’, Τόρης-Χατζής Ε.Π.Ε. (ανταλλακτικά αυτ/των),Κομμωτήριο ‘’Golden scissors’’, Σουβλατζίδικο ‘’Ζωζάννα΄΄, Καφετέρια ‘Azzuro’’, Καφετέρια ‘’Aερικό’’, Φωτοβολταικά Κουλοσούσας Βάιος,Κρεοπωλείο Καραγεώργος,Kατάστημα Ενδυμάτων ‘’Valentinos’’.Ένα ευχαριστώ στο Φούρνο ‘’Ζάχου Γαβριέλα ‘’στη  Κάτω Γατζέας για τα εδέσματα που προσέφερε στους διαιτητές και προπονητές αλλά και τον ‘’Φούρνο του Χωριό΄΄ στα Μελισσάτικα,το Catering Παπαγιάννης για τα Νερά που πρόσφερε και  τον κ.Καραουλάνη Β. για την διάθεση excelsior Café.
Ευχαριστούμε όλους τους προπονητές των συλλόγων που στήριξαν την πρώτη επίσημη διοργάνωση του Κλάδου, η οποία είχε ευρωπαϊκές προδιαγραφές και υψηλό επίπεδο οργάνωσης των αγώνων .
Τέλος, ευχαριστούμε την υγειονομική επιτροπή του Ελληνικού Shinkyokushinkai ,τους Ιατρούς Μαλινδρέτο Παύλο και Οικονομίδη Αλέξανδρο , την Νοσηλεύτρια Αντιγόνη Παπαϊωάννου,και το Κέντρο Αποκατάστασης Βόλου ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ   για την Ιατρική κάλυψη των αγώνων και την δωρεάν διάθεση του Ασθενοφόρου . Ιδιαίτερα στον Ιατρό Οικονομίδη Αλέξανδρο , ο οποίος βοήθησε στην αναζήτηση χορηγών και συνέβαλε σημαντικά στην επιτυχία του πρωταθλήματος . Επίσης σημαντική ήταν η   βοήθεια της Υπεύθυνου Δημοσίων σχέσεων  Εύας Σγαρδώνη στην  αναζήτηση χορηγών, των  τοπικών επιχειρήσεων της πόλης του Βόλου.
Η διοργάνωση απέσπασε πολλά θετικά σχόλια από τους Προπονητές των συλλόγων,τους αθλητές,τους γονείς αυτών και το κοινό για την εξαιρετική οργάνωση και για το θέαμα που πρόσφεραν οι υψηλού επιπέδου αγώνες ειδικά στις κατηγορίες Ανδρών Γυναικών με υψηλό μαχητικό πνεύμα.
Δείτε εικόνες:

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

error: Content is protected !!