Σημαντικές επαφές Π. Μαρκάκη στις Βόρειες Σποράδες

milonas 728x120

Με έναν συνδυασμό του παραδοσιακού Πάσχα στην Σκιάθο και πολιτικών επαφών πέρασε τις τελευταίες μέρες ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ‘’Ελληνικής Λύσης’’ Παύλος Μαρκάκης.

Βρέθηκε  με τον  Δήμαρχο Δημήτρη Πρεβεζάνο  με τον οποίο τον συνδέει μακροχρόνια φιλία και είχε συναντήσεις με νέους υποψηφίους Δημάρχους

Σε τοπικά στέκια Σκιαθιτών συνομίλησε  με κατοίκους του νησιού για προβλήματα που απασχολούν ακόμη την Σκιάθο και είχε ανταλλαγή απόψεων με επιχειρηματίες  που δραστηριοποιούνται στην Εστίαση  το Εμπόριο και τον Τουρισμό για την βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων.

Στη Σκόπελο είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Χρήστο Βασιλούδη και με υπαλλήλους του Δημαρχείου. Συζήτησαν  και θυμήθηκαν ιδίως  την ενεργό συμμετοχή του Παύλου Μαρκάκη, στον σχεδιασμό και κατασκευή του  παραδοσιακού Δημαρχιακού κτιρίου του νησιού, σαν μηχανικού τότε τη ΤΥΔΚ και επεκτάθηκαν μετά στα τρέχοντα θέματα της Σκοπέλου  με κυριότερο την οριοθέτηση των ρεμάτων.

Τον Παύλο Μαρκάκη περίμεναν στο Λουτράκι και στην Γλώσσα τοπικά στελέχη της ‘’Ελληνικής Λύσης’’  με τα οποία συζήτησαν οργανωτικά θέματα εν όψη των Ευρωεκλογών για την μεγαλύτερη δυνατή εκπροσώπηση του κόμματος του Κυριάκου Βελόπουλου στην Ευρωβουλή.

error: Content is protected !!