Σκληρή αλήθεια από τον Γιάννη Κωστή

stergiou
fotou
728x110 3

“Τα Πάθη του Χριστού τα μετατρέψαμε σε γιορτή και τη γιορτή σε ευκαιρία κατανάλωσης.Την απεργία της Πρωτομαγιάς τη μετατρέψαμε κι αυτή σε γιορτή και μάλιστα πολύ λάιτ, αφού γιορτάζουν τα λουλούδια” αναφέρει μεταξύ άλλων ο γνωστός χειρουργός του Βόλου και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Μαγνησίας με την “Πρωτοβουλία” του Δημήτρη Κουρέτα, Γιάννης Κωστής. Και συνεχίζει:

“Έτσι πορευόμενοι φτάνουμε και στις εκλογές. Εδώ αντί να κυριαρχούν οι απόψεις για την Ευρωπαϊκή ένωση που θέλουμε, για την αναπτυξιακή πολιτική των Περιφερειών, για τις κατευθύνσεις διοίκησης και καλλωπισμού των Δήμων, απεναντίας οι υποψήφιοι έχουμε χορτάσει τον κόσμο με “μάχες” από ευχετήρια μηνύματα, “χρόνια πολλά και του χρόνου”, επιδοκιμασίες για την ομορφιά των φιλάρεσκων γυναικείων προφίλ, “κούκλααααα…”, καληνύχτες και καλημέρες άφθονες, αυτοκόλλητα και άλλα τέτοια συναφή. Το facebook, instagram και άλλα τέτοια ευαγή μέσα δικτύωσης είναι ο χώρος όπου μάχονται μ’ αυτόν τον τρόπο οι υποψήφιοι, επιδιώκοντας με την πολλοστή παρουσία μας την αναγνωρισιμότητα και την ευμένεια των ψηφοφόρων μέσω σκέτων φωτογραφιών, φιλιών, ευχών και επιδοκιμασιών που τους στέλνουμε.
Καλά να περνάτε!!
Πόσο όμορφοι είστε!!! Να είστε καλά φίλοι μου!!!
Χριστός Ανέστη…είστε πολύ όμορφοι.!!! Και του χρόνου με υγεία.!!!
Χρόνια πολλαααα γιατρέ μου Χρήστος Ανέστη !!!!!
Αν τους γράφαμε τους προβληματισμούς μας τουλάχιστον….. Τότε όμως υπήρχε ρίσκο. Πρώτον ότι μπορεί να μην ……. βρίσκαμε προβληματισμούς. Δεύτερον να μην συμφωνούσαν οι φίλοι μας ψηφοφόροι με τις απόψεις μας. Οπότε….. καλύτερα τα φιλιά και τα κούκλααααααα…..!!!!!!!”

728X100 3

Σκληρή αλήθεια είπε ο γιατρός, ο οποίος δε μασάει τα λόγια του.

error: Content is protected !!