Με το πακέτο ελεφρύνσεων, η κυβέρνηση θεσπίζει μέτρα διαρθρωτικού χαρακτήρα

MANOLLO GIF
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 3 Μαΐου 2019, 11:51

Διαρθρωτικού και όχι ευκαιριακού χαρακτήρα τα θετικά μέτρα της κυβέρνησης, υπογράμμισε ο Νίκος Φίλης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Αντέννα».

Σύμφωνα με τις διεθνείς εκτιμήσεις, η ελληνική οικονομία ανακάμπτει. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσουμε στη λήψη κοινωνικών μέτρων διαρθρωτικού χαρακτήρα -και όχι ευκαιριακών «παροχών» με εκλογικό ορίζοντα, όπως ισχυρίζεται η ΝΔ-, σημείωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Α’ Αθηνών και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. Και επικαλούμενος την πολιτική δέσμευση του πρωθυπουργού για τη μη μείωση του αφορολόγητου, υποστήριξε ότι αυτό θα θεσπιστεί με την κατάρτιση και ψήφιση του προϋπολογισμού το φθινόπωρο.

Ερωτηθείς για την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τετ-α-τετ ντιμπέιτ των κ.κ. Τσίπρα και Μητσοτάκη, ο Ν. Φίλης είπε πως, κατά την άποψή του, είναι φανερό ότι ο κ. Μητσοτάκης φοβάται την απευθείας αναμέτρηση με τον Αλέξη Τσίπρα. Εξέφρεσε πάντως την ελπίδα του ότι τελικά θα διεξαχθεί τηλεοπτικός διάλογος μεταξύ των δύο πολιτικών αρχηγών.

Στο ερώτημα για τις δηλώσεις Πολάκη κατά Κυμπουρόπουλου, ο βουλευτής επέμεινε στην προσέγγισή του ότι οι επίμαχες δηλώσεις ήταν ατυχείς και ότι, επιπλέον, αδικούν τον ίδιο και την προσφορά του, τη μεγάλη προσφορά, στην ανόρθωση της δημόσιας υγείας και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων των πολιτών με ειδικές ανάγκες, ανέφερε ο Ν. Φίλης και πρόσθεσε: Έχει μεγάλο έργο η κυβέρνηση, και ο κ. Πολάκης και ο κ. Ξανθός. Και γι’ αυτό είναι λάθος με την ατυχή αυτή δήλωση του κ. Πολάκη, να υποβαθμίζεται αυτό το έργο, κάλεσε δε, τον αν. υπουργό Υγείας να βρει τρόπο να επανορθώσει.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 3 Μαΐου 2019, 12:01

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!