Δήμος Βόλου: Κατασκευασμένες οι καταγγελίες για το καταφύγιο ζώων – Αηδιαστική η προσπάθειά τους

ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

“Αηδιαστική έχει καταντήσει αυτή η πολλαπλά επαναλαμβανόμενη βρόμικη και αισχρή προσπάθεια των μίκυ μάους της τοπικής πολιτικής ζωής, να επιχειρούν με χαλκευμένα και αλλοιωμένα στοιχεία να διαστρεβλώνουν την αλήθεια, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να προσελκύσουν το ελάχιστο έστω ενδιαφέρον των πολιτών στην ανούσια και θλιβερή παρουσία τους” αναφέρει η δημοτική αρχή Βόλου σε απάντησή της σχετικά με την καταγγελία της δημοτικής κίνησης “Μαζί για τον Βόλο” για την κατάσταση στο καταφύγιο ζώων στις Γλαφυρές.

KEN 2

Ο Δήμος Βόλου στην απάντησή του αναφέρει ακόμα:

Τώρα ήρθε και πάλι η σειρά του δήθεν «κολαστηρίου» αδεσπότων ζώων, δηλαδή του καταφυγίου του Δήμου Βόλου στις Γλαφυρές, για το οποίο άγνωστα άτομα, παρουσίασαν κάποιες φωτογραφίες, που λήφθηκαν υπό άγνωστες συνθήκες, σε άγνωστο σημείο, που θα μπορούσε να είναι σε χιλιάδες σημεία της Μαγνησίας ή και ολόκληρης της χώρας, και εμφανίζουν «ζώα νεκρά, παρατημένα, χωρίς τροφή και στοιχειώδη φροντίδα. Ζώα που περιφέρονται σχεδόν ετοιμοθάνατα», όπως με περισσή αναίδεια και υποκρισία υποστηρίζουν.

Θα μπορούσαν άνετα να είναι και προϊόν του ζωγραφικού οίστρου από τον οποίο ο ανεκδιήγητος επικεφαλής της παρεούλας «Μαζί για τον Βόλο» έχει καταληφθεί, αξιοποιώντας τους μαρκαδόρους που του δώρισαν.

Ας γνωρίζουν ότι πριν από αυτούς επιχείρησαν το ίδιο και άλλοι, όμως η Δικαιοσύνη και οι ελεγκτικοί φορείς διερεύνησαν εξονυχιστικά τις ίδιες ανύπαρκτες και κατασκευασμένες «καταγγελίες» και εν τέλει προέκυψε ότι ουδέν επιλήψιμο υπήρξε ή υπάρχει στη λειτουργία του καταφυγίου.

Σε κάθε περίπτωση αν ο μικρός Ιάσονας έχει πραγματική αγάπη και ευαισθησία για τα ζώα, δεν έχει παρά να μετάσχει ως εθελοντής στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουμε, σε συνεργασία με πολλούς πολίτες και οργανώσεις, για την περίθαλψη και προστασία των άτυχων αυτών ζώων. Ισως έτσι φανεί και ελάχιστα χρήσιμος σε μια πόλη που θέλει να διοικήσει, χωρίς να έχει την ικανότητα να διοικήσει ούτε… καντίνα.

error: Content is protected !!