Το Νοσοκομείο Βόλου επισκέφθηκε σήμερα ο Αχιλλέας Μπέος – «Πυρά» στον απόντα Διοικητή [εικόνες]

ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Προγραμματισμένη επίσκεψη στο Νοσοκομείο Βόλου πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, συνοδευόμενος από στελέχη της Δημοτικής Αρχής, αλλά και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του, προκειμένου να συζητήσει με την διοίκηση του ιδρύματος θέματα που αφορούν την καλή συνεργασία των δύο πλευρών και που κατά καιρούς για λόγους λαϊκισμού, μικροκομματισμού και ψηφοθηρίας έχει γίνει προσπάθεια να αμφισβητηθούν, από συγκεκριμένους υποψηφίους.

KEN 2

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Βόλου: ”

ο διορισμένος διοικητής, κ. Δραμητινός, που μάλιστα έχει και την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου, έστω και «άφαντου», καίτοι είχε ενημερωθεί, δεν ήταν στο γραφείο του, προφανώς εκτελώντας τα κομματικά – εργολαβικά χρέη μπογιατζή, χρωματίζοντας με τους άλλους κομματικούς εγκάθετους την…πόλη! Αντ’ αυτού τον Δήμαρχο και το κλιμάκιο των συνεργατών του  υποδέχθηκε ο υποδιοικητής, ονόματι Αποστολίδης, διορισμένος και αυτός, υπάλληλος από τη Λάρισα, που μέχρι σήμερα έχει διακριθεί για την κατάρτιση προγράμματος εφημεριών με γιατρούς που απουσίαζαν στο…εξωτερικό!

Αντίθετα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον πρόεδρο του Συλλόγου των Εργαζομένων Νοσοκομείου Βόλου, κ. Ντίνο Μηνδρινό από τον οποίο διευκρινίστηκε ότι ουδέν πρόβλημα συνεργασίας με τον Δήμο Βόλου έχει παρουσιαστεί σε ό,τιδήποτε έχει ζητηθεί και εμπίπτει στις αρμοδιότητες του.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος αφού εξέφρασε την ευχή κάποτε οι διορισμοί σε τέτοιες καίριες και ευαίσθητες θέσεις, όπως του διοικητή, να γίνονται με αξιοκρατικά και μόνο κριτήρια, βάσει γνώσεων και προσόντων, και όχι με βάση την κομματική ταυτότητα, ξεκαθάρισε ότι ο Δήμος Βόλου ουδεμία διάθεση έχει να παρεμβαίνει στα θέματα λειτουργίας του Νοσοκομείου, αφού κάτι τέτοιο θα ήταν τουλάχιστον τραγικό. Και χαρακτήρισε ως κωμικοτραγικό το φαινόμενο διαφόρων υποψηφίων που παρουσιάζονται στο Νοσοκομείο προεκλογικά και μόνο που δεν προχωρούν σε εξετάσεις…ασθενών!

Αντιθέτως ο Δήμος Βόλου είναι πρόθυμος, ανταποκρινόμενος στην πολυδιάστατη κοινωνική προσφορά του, να εξυπηρετήσει κάθε αίτημα στήριξης από την πλευρά του Ιδρύματος, που αναφέρεται στις αρμοδιότητές του, επαναλαμβάνοντας ότι ακριβώς αυτό τον χαρακτήρα είχε η επίσκεψή του, δηλαδή να αποκατασταθεί και μόνο η αλήθεια και δεν ήταν ενταγμένη σε κάποια προεκλογική φιέστα, όπως ατυχώς κάνουν κάποιοι άλλοι.”

Δείτε εικόνες:

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

error: Content is protected !!