Πλεύση Ελευθερίας Μαγνησίας: Αντιμνημονιακός αγώνας με Πατσιαντά μέχρι τη διαγραφή του χρεόυς

banner
milonas 728x120

Η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ Μαγνησίας σε ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει τα εξής:

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με την τόλμη και αποφασιστικότητα που την διακρίνει, έλαβε πριν τρία χρόνια την πρωτοβουλία ίδρυσης του κόμματος – κινήματος «ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ», έχοντας προηγουμένως βιώσει από τη θέση της Προέδρου της Βουλής την προδοσία που υπέστη ο ελληνικός λαός με την ακύρωση του μεγαλειώδους ΟΧΙ του δημοψηφίσματος και την συνακόλουθη αντισυνταγματική εκτροπή που επέβαλε στην πατρίδα μας η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, συμμαχώντας ξεδιάντροπα μέσα από αδιαφανείς και αντιδημοκρατικές διαδικασίες με τους δανειστές – δυνάστες μας.

Οι Ευρωεκλογές της 26ης Μαϊου αποτελούν την πρώτη εκλογική μάχη για το κόμμα μας. Ο συναγωνιστής μας Μαργαρίτης Πατσιαντάς, αντιλαμβανόμενος την ιδιαίτερη σημασία τους σ’αυτή την κρίσιμη στιγμή που διεξάγονται, αποδέχθηκε την πρόταση της Ζωής να είναι υποψήφιος στο πλευρό της, μαζί με άλλους εξίσου άξιους συναγωνιστές και συναγωνίστριες, ώστε με την είσοδο του κόμματός μας στην Ευρωβουλή να γίνει το σταθερό και μεγάλο βήμα, για να χαράξουμε ένα μέλλον ελευθερίας στην πατρίδα μας, χωρίς μνημονιακά δεσμά, χωρίς τοποτηρητές, επιτηρητές και επόπτες που σφετερίζονται τη δημοκρατική εκπροσώπηση του λαού και υποκαθιστούν τη δημοκρατική λειτουργία. Ένα μέλλον προς το οποίο κατευθυνόμαστε με πυξίδα μας τη δημοκρατία, τη δικαιοσύνη, τη διαφάνεια, τα ανθρώπινα δικαιώματα. Τη διαγραφή του παράνομου χρέους, τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών, των αξιώσεων από υποθέσεις διαφθοράς και όλων εν γένει των δικαιωμάτων της χώρας, που είναι δικαιώματα του λαού μας και συγκροτούν την παρακαταθήκη μας στις επόμενες γενιές.  Τον δρόμο του αγώνα μας τον δείχνει με την διαχρονικά συνεπή και υποδειγματική στάση και δράση της η Ζωή.

Τα γραφεία μας (Στέκι Ελευθερίας) του κόμματός μας βρίσκονται στο Βόλο, επί της οδού Αντωνοπούλου 91 – 28ης Οκτωβρίου (1ος όροφος), τηλ. 2421310383- 6972058904 και είναι ανοιχτά κάθε μέρα από τις 10 π.μ. έως τις 10 μ.μ.  Καλούμε τους φίλους του κόμματος να συντονιστούν και να παλέψουν μαζί μας για τον ίδιο σκοπό. 

error: Content is protected !!