Προβολή της Σκιάθου στο Μιλάνο

stergiou
fotou
728x110 3

 

Την προβολή της Σκιάθου στην ιταλική τουριστική αγορά παρουσίασαν σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Μιλάνο, στελέχη του δήμου Σκιάθου, καθώς το νησί αποτελεί κορυφαίο και αγαπημένο προορισμό εδώ και δεκαετίες για τους Ιταλούς και παράλληλα υπέγραψαν συμφωνία με αεροπορική εταιρία για την προβολή του νησιού του Παπαδιαμάντη.

Στην ιταλική μεγαλούπολη τον δήμο Σκιάθου εκπροσώπησε η Ελένη Σαρηκώστα που διοργάνωσε workshop για το νησί και την εκδήλωση τίμησαν ο Έλληνας πρόξενος στο Μιλάνο Νικόλαος Σάκαρης, δημοσιογράφοι περιοδικών ευρείας κυκλοφορίας (Marcopolo, In Viaggio), ταξιδιωτικά πρακτορεία, εκπρόσωποι της αεροπορικής εταιρείας «Blue Panorama», αλλά και πολλοί κάτοικοι του Μιλάνο που ήθελαν να ενημερωθούν για την Σκιάθο.

Στη διάρκεια του workshop πραγματοποιήθηκε παρουσίαση εναλλακτικών μορφών τουρισμού (περιπατητικός, ποδηλατικός, καταδυτικός) που μπορεί να απολαύσει ο επισκέπτης στο πανέμορφο νησί και μοιράστηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους έντυπο διαφημιστικό υλικό.

Αποτέλεσμα της παρουσίασης, εκτός από την προβολή της Σκιάθου ήταν και η συμφωνία με την αεροπορική εταιρία «Blue Panorama» για διαφήμιση του νησιού στο εξώφυλλο του inflight περιοδικού που διανέμεται σε όλες τις πτήσεις της η εταιρεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η «Blue Panorama» ταξιδεύει σε 14 πόλεις της Ιταλίας, σε Λονδίνο και Ντίσελντορφ και συνδέει τη Σκιάθο σε απευθείας πτήσεις με τα αεροδρόμια του Μιλάνο, της Ρώμης, του Μπέργκαμο και της Μπολόνια.

error: Content is protected !!