Βόλος: «Πόλεμος» στο ΚΙΝΑΛ – Στα χαρακώματα Γ. Φώτης, Γ. Αναστασίου και Τρ. Πλαστάρας

stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Ο πόλεμος μαίνεται στο τοπικό ΚΙΝΑΛ παρά τις προσπάθειες που έγιναν το προηγούμενο διάστημα να ηρεμήσουν τα πνεύματα, με την παρέμβαση μάλιστα της προέδρου Φώφης Γεννηματά.

KENT728X100 1

Οι εσωκομματικές έριδες έχουν δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στον χώρο και η συρρίκνωσή του μοιάζει αναμενόμενη με τις ευθύνες να αποδίδονται σε μερικά στελέχη, που για την προσωπική τους προβολή και πολιτική επιβίωση δε διστάζουν να δημιουργήσουν εμφύλιο πόλεμο.

Σε ανάρτηση του υποψήφιου βουλευτή Μαγνησίας Τρύφωνα Πλαστάρα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook σχετικά με άρθρο του Γ. Μουλά ως προς την κατασκευή του ομοιώματος της Αργούς παρενέβη ο πρώην γραμματέας του κόμματος στην περιοχή Γιώργος Φώτης.

Ο κ. Φώτης αντέδρασε γράφοντας:

Εσύ τώρα είσαι υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής και ανέβασες αυτό και δεν ντρέπεσαι;

Αμέσως μετά ο κ. Πλαστάρας του απάντησε:

“Γιώργο Φώτη η εσωστρέφεια μπορεί να αρέσει σε λίγους. Λυπάμαι… Δεν την υπηρέτησα, δεν την υπηρετώ και ούτε θα την υπηρετήσω. Ήμουν, είμαι και θα είμαι ΠΑΣΟΚ. Μαθήματα και πιστοποιητικά πολιτικής δεν χρωστάω σε κανέναν. Η πορεία του καθενός είναι γνωστή. Και φυσικά θα ανεβάσω ένα κείμενο που αναφέρεται θετικά στον κόπο που καταβάλαμε συλλογικά να το υλοποιήσουμε. […] Στόχος μου είναι το ΚΙΝΑΛ να μεγαλώσει, να πληρώνει, να δεχθεί πίσω όσους για τα λάθη μας φύγανε και τους καλούμε πίσω νηφάλια, με πολιτική σκέψη και όχι με καφενειακού τύπου πολιτική.”

Η εσωκομματική “φαγωμάρα” όμως δεν τελειώνει εδώ. Ο πολιτευτής του ΚΙΝΑΛ Γιάννης Αναστασίου σε κείμενο το οποίο ανήρτησε σε blog που διατηρεί γράφει μεταξύ άλλων:

“Τον Μπέο υποστηρίζει επίσης φανερά μία ομάδα που προέρχεται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ που συνεργάζεται μαζί του σε όλα τα επίπεδα, καθώς και κάποια στελεχη του χώρου που τάχα υποστηρίζουν τον επίσημο υποψηφιο του χώρου, στη πραγματικότητα όμως δεν τους ενοχλεί η εκ νέου εκλογή Μπέου, καθώς ο μπεϊσμός δεν αντιπροσωπεύει για αυτούς κάτι το αρνητικό πολιτικά, αφού όπως λένε προέχει η πόλη.”

Η αναφορά του υποψηφίου βουλευτή “φωτογραφίζει” τους κ.κ. Πλαστάρα και Χαυτούρα, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο -που πολλοί στο ΚΙΝΑΛ χαρακτηρίζουν αντιδεοντολογικό- “να πλήξει τους συνυποψηφίους του και να πιάσει καλή θέση στο Αντι-Μπεϊκό μέτωπο, ώστε να το εξαργυρώσει σε ψήφους.”

Ο κ. Αναστασίου σε συνέντευξή του πριν από περίπου δύο μήνες είχε αφήσει πίσω τη “γκρίνια” και υποστήριζε οτι όλοι στο ψηφοδέλτιο είναι ενωμένοι.

Τα συντροφικά μαχαιρώματα πάντως στο τοπικό ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ παίρνουν και δίνουν και το μόνο βέβαιο είναι οτι θα “τραυματίσουν” το ίδιο το κόμμα, ακόμα και αξιόλογους και σοβαρούς ανθρώπους που βρίσκονται στη λίστα του ψηφοδελτίου και θα ήταν πραγματικά χρήσιμοι στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

 

 

error: Content is protected !!