Κ. Γαργάλα: «Κατεβαίνω υποψήφια ευρωβουλευτής όχι από ποσόστωση αλλά από επιλογή δράσης»

milonas 728x120

Σε δήλωσή της η υποψήφια ευρωβουλευτής της Δημοκρατικής Ευθύνης Κατερίνα Γαργάλα αναφέρει:

“Η απόφαση μου να συμπορευτώ με την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ από την γέννηση της ,να είμαι μια εκ των ιδρυτικών μελών της ,να συμμετέχω στο οκταμελές εκτελεστικό της συμβούλιο και να τιμώμαι με την ιδιότητα της συντονίστριας του τομέα  Ισότητας στο κόμμα ,ήτανε μια ευλογημένη πολιτική προσωπική μου απόφαση .Η πολιτική μου πορεία μέχρι σήμερα διαπνέονταν πάντα από αξιοπρέπεια και ήθος .Δεν αντάλλαξα ποτέ την όποια πολιτική μου προσπάθεια με προσωπικό όφελος και αυτό είναι γνωστό. Αγωνίζομαι πάντα για μια καλύτερη Ελλάδα ,για ανθρώπινη δημοκρατική αλληλέγγυα Ευρώπη ,για τις γυναίκες ,για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες για τα ανθρώπινα δικαιώματα .

Είμαι δικηγόρος και γνωρίζω πόσα ευρωπαικά νομοθετήματα καθημερινά εισρέουν στην δικαιική μας έννομη τάξη .Είμαι ευαισθητοποιημένη ενεργή πολίτης και μάχομαι να μην μετατραπεί η Ελλάδα σε ευάλωτη χώρα λόγω της σημερινής γεωπολιτικής αποσταθεροποίησης διεθνώς και ιδιαίτερα στην περιοχή μας.Νιώθω ότι έχω ευθύνη και καθήκον να αντισταθώ στον λαικισμό εφόσον εθνική κυριαρχία χωρίς ισχυρή και αξιόπιστη οικονομία δεν υπάρχει. Ανθίσταμαι με τα δημοκρατικά ιδεώδη που μεγάλωσα στην Ευρώπη του εθνικισμού. Η Ελλάδα ανήκει και θα παραμείνει στον σκληρό πυρήνα της Ε.Ε .Η Ελλάδα μπορεί να είναι παράγοντας σταθερότητας μόνο σε μια ισχυρή Ευρώπη .Η χώρα δεν πρέπει να αφεθεί να γίνει τριτοευρωπαικο κράτος .Επιζητώ και αγωνίζομαι για την δημιουργία της Ομοσπονδίας των ευρωπαικών λαών και την ουσιαστική αλληλεγγύη μεταξύ τους.

Η Δημοκρατική Ευθύνη είναι ένα ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ .Είναι πρόσκληση σε κάθε έλληνα και ελληνίδα να αντιδράσει .Είναι μοιραίο να αγνοήσουμε άλλο το επείγον της εποχής. Το παλιό κατεστημένο συνεχίζει το θέατρο του παραλόγου για την παραμονή στην εξουσία παρά του ότι οι ελίτ της χώρας απέτυχαν στην αποστολή τους. Όλοι και όλες εμείς στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ  είμαστε η φωνή της σιωπηλής πλειοψηφίας των Ελλήνων που αγωνίζονται καθημερινά για να κερδίσουν το σήμερα και το αύριο .Εμείς  στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ είμαστε μια αποφασισμένη πολιτική γενιά που θα κλείσουμε τον φαύλο κύκλο και θα ανοίξουμε έναν κύκλο νέο ,εθνικής δημιουργίας και επιτυχίας .

Η ψήφος σας στις ευρωεκλογές στις 26 ΜΑΗ είναι υψίστης πολιτικής σημασίας .Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ πρέπει να βρεθεί στο ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ. Θα εκπροσωπήσω την Θεσσαλία από  όπου έλκω την καταγωγή μου ,επάξια .Θα τιμήσω κάθε σταυρό .

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ 

Είναι κόρη δυο Λαρισαίων συνταξιούχων τραπεζουπαλλήλων της ΑΤΕ. Ζεί  στον Βόλο όπου εργάζεται  από το 1996 ως μαχόμενη δικηγόρος στο Οικογενειακό Δίκαιο. Είναι διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια του Υπ.Δικαιοσύνης και κατέχει δίπλωμα ειδίκευσης στην συμβουλευτική ψυχολογία .

Είναι παντρεμμένη με τον αρχιτέκτονα μηχανικό Βάιο Μάγγο κι έχουν  μια κόρη την Στελίνα που είναι η ψυχή του αγώνα και είναι φοιτήτρια στο Πολυτεχνείο Θεσσαλίας .

Ιδρυτικό μέλος ,μέλος του  εκτελεστικού  συμβουλίου και συντονίστρια του τομέα Ισότητας  της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ .

Αγωνίστηκε επιτυχώς ως υποψήφια ευρωβουλευτής με την ΕΛΙΑ –ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ στις ευρωεκλογές του 2014

Είναι Μέλος των PES ACTIVISTS GREECE  / της Green peace /της ένωσης ελλήνων νομικών /της ένωσης καταναλωτών βόλου/της  Φιλοπτώχου  του Ορφανοτροφείου Βόλου

Είναι Μέντορας Θεσσαλίας στο πρόγραμμα Ελένη Σκούρα * Γυναίκες στην Πολιτική *του Κ.Ε.Θ.Ι 

Αρθρογραφεί στον τοπικό και εθνικό τύπο και συμμετέχει σε τηλεοπτικές συζητήσεις και ημερίδες για κοινωνικά θέματα .Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και συνεδρίων ειδικού νομικού περιεχομένου και παρευρίσκεται σε όλες τις εκδηλώσεις των πολιτιστικών φορέων .

error: Content is protected !!