ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

N. Kαπούλα: Αδιαφορία και παραμέληση για τη Νέα Ιωνία

milonas 728x90 1
728x110 2

Την αγανάκτησή τους για την αδιαφορία της νυν δημοτικής αρχής, εξέφρασαν οι καταστηματάρχες της οδού Μαιάνδρου στην υποψήφια Δήμαρχο και επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» Νάνσυ Καπούλα, κατά την περιοδεία που πραγματοποίησε συνοδευόμενη από υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους.

Συγκεκριμένα, οι καταστηματάρχες σε μια από τις πιο εμπορικές οδούς της Νέας Ιωνίας, έκαναν λόγο για ελλιπή φωτισμό και καθαριότητα, ζητώντας από την υποψήφια Δήμαρχο Βόλου Νάνσυ Καπούλα άμεση παρέμβαση για την επίλυση των συγκεκριμένων θεμάτων μετά την εκλογή της.

Επίσης ζήτησαν την επικαιροποίηση της κυκλοφοριακής μελέτης, καθώς όπως τονίστηκε η ροή της κυκλοφορίας των οχημάτων, δεν διευκολύνει την άμεση πρόσβαση στη αγορά.

Όπως υπογράμμισαν οι ίδιοι, νιώθουν ξεχασμένοι από την παρούσα δημοτική αρχή και αποκομμένοι από το Πολεοδομικό Συγκρότημα με αποτέλεσμα πολλές επιχειρήσεις να οδηγούνται στο λουκέτο και άλλες να αντιμετωπίζουν δεκάδες προβλήματα επιβίωσης.

Από την πλευρά της η επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» Νάνσυ Καπούλα, διαβεβαίωσε τους εμπόρους πως είναι στην προτεραιότητα τους η ανάδειξη και ο εξωραϊσμός των εμπορικών οδών, ενώ συζήτησε επί τόπου το πρόβλημα των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και συμφώνησαν από κοινού να προβούν σε αλλαγές.

Τόνισε επίσης πως θα βρίσκεται στο πλευρό των εμπόρων και τους ζήτησε να της αναφέρουν οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζουν προκειμένου να βρίσκουν από κοινού λύσεις.

Τέλος, επεσήμανε την ανάγκη ενίσχυσης της τοπικής αγοράς με τη συμβολή του δήμου, κυρίως με την ισότιμη συμμετοχή όλων στις προμήθειες και τους διαγωνισμούς που προκηρύσσονται, γεγονός που δεν συμβαίνει με την νυν δημοτική αρχή.

Την επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» Νάνσυ Καπούλα συνόδευσαν οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι  Ε. Αντωνίου, Α. Αξιώτη, Π. Γάτος, Τ. Δουλόπουλος, Φ. Καντόλας, Α. Καραγιάννη, Τ. Κλάρα,  Φ. Κοκκινάρη, Ι. Κούγκουλας, Δ. Κουτσός, Α. Μπραζιώτης, Σ. Πιτταράκη, Κ. Σαράφη, Δ. Σπάνιας, Ν. Στεφάνου, Μ. Τσαμπάζης, Σ. Φάτσης και Α. Χατζηχάννα-Γούναρη.

Επίσκεψη σε Νέο Δέλτα και οδό Αναπαύσεως

Λίγες ημέρες νωρίτερα, αντιπροσωπεία του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» με επικεφαλής την υποψήφια Δήμαρχο Βόλου Νάνσυ Καπούλα, επισκέφθηκαν τους καταστηματάρχες της οδού Αναπαύσεως και τους  κατοίκους του Νέου Δέλτα στην περιοχή της Νέας Ιωνίας.

Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων στην οδό Αναπαύσεως,  έκαναν λόγο στην υποψήφια Δήμαρχο Νάνσυ Καπούλα για αδιαφορία και παραμέληση από την παρούσα δημοτική αρχή, για ελλιπή καθαριότητα και ανύπαρκτο στολισμό τη χριστουγεννιάτικη περίοδο σε αντίθεση με το κέντρο του Βόλου.

Δεκάδες είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και οι κάτοικοι του Νέου Δέλτα, τα οποία επισήμαναν στην επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» Νάνσυ Καπούλα.

Όπως ανέφεραν οι ίδιοι,  τα σοβαρότερα προβλήματα είναι οι επικίνδυνοι δρόμοι που ενώνουν τις δυτικές συνοικίες της Νέας Ιωνίας με το Βόλο και η συχνή κυκλοφορία βαρέων οχημάτων χωρίς πεζοδρόμια και φωτισμό, ανύπαρκτη καθαριότητα και φρεάτια γεμάτα φερτές ύλες, καθώς επίσης δύο πάρκα πνεύμονες οξυγόνου εντελώς παραμελημένα.

Στα αιτήματά τους περιλαμβάνονται, η απομάκρυνση  των σιλό που βρίσκονται στην περιοχή και το πλύσιμο των κάδων απορριμμάτων κυρίως την καλοκαιρινή περίοδο καθώς αναδύουν έντονη δυσοσμία.

error: Content is protected !!