Ποιος είναι ο Πασχάλης Πασχαλόπουλος που διεκδικεί την ψήφο μας στις δημοτικές εκλογές

FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1

Ο Πασχάλης Πασχαλόπουλος διεκδικεί την ψήφο των Βολιωτών στις εκλογές της 26ης Μαίου με το ψηφοφέλτιο του Ιάσονα Αποστολάκη “Μαζί για τον Βόλο”.

Γεννημνένος στον Βόλο το 1968. Εμποροβιοτέχνης από το 1987, δραστηριοποιημένος στον τομέα της οικοδομής ηλεκτρικών εργαλείων, σιδηρικών και επαγγελματικού ρουχισμού στην οικογενειακή επιχείρηση που υπάρχει στον Βόλο από το 1963, με δύο καταστήματα σε λειτουργία κι ένα τρίτο που ετοιμάζεται σε λίγο καιρό.

Έχει ασχοληθεί ενεργά στο παρελθόν με την τοπική αυτοδιοίκηση, έχει διετελέσει μέλος του Δ.Σ. του ΕΛΚΕΠΑ και του ΔΙΕΚ κατά τη δημαρχία Πιτσιώρη και είναι ενεργός πολίτης στα κοινά της πόλης.

Είναι γνωστός ερασιτέχνης φωτογράφος με συμμετοχές σε εκθέσεις και σεμινάρια φωτογραφίας και μέλος φωτογραφικής ομάδας με πλούσια φωτογραφική δουλειά και δράση στην πόλη μας.

Ενεργός αθλητής ποδηλασίας από το 1983 με διακρίσεις και πανελληνιονίκης 2018 στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης δημόσιου δρόμου. Έχει διετελέσει ιδρυτικό μέλος του Δ.Σ. του Π.Ο.ΒΟΛΟΣ και πρόεδρος, γραμματέας, ταμίας και έφορος υλικού του συλλόγου για πολλά χρόνια. Είναι πατέρας δύο παιδιών, ενός αγοριού 26 ετών και ενός κοριτσιού 14 ετών.

error: Content is protected !!