Προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στον Βόλο – Ποιοι θα συμμετέχουν

milonas 728x120

Προεκλογική συγκέντρωση διοργανώνει η ΝΟΔΕ ΝΔ Μαγνησίας το Σάββατο 11 Μαίου σε νυχτερινό κέντρο του Βόλου παρουσία του Αδ. Γεωργιάδη, του Γ. Ξηραδάκη, της Ν. Τζαβέλλα και της Β. Λαζαράκου. 

Σε ανακοίνωση του κόμματος αναφέρονται τα εξής:

Εμείς στη Νέα Δημοκρατία δεν είμαστε νεοπροσήλυτοι στην ευρωπαϊκή ιδέα, αλλά πιστεύαμε ανέκαθεν σε αυτή. Από την πρώτη στιγμή, όταν το κόμμα μας -παρά τις αντιδράσεις της αριστερής αντιπολίτευσης- προσέδεσε με επιτυχία ο Κωνσταντίνος Καραμανλής την εύθραυστη δημοκρατία μας στην ένωση μας, μέχρι τον εφιάλτη του καλοκαιριού του 2015, όταν με τους βουλευτές μας στη Βουλή κρατήσαμε την Ελλάδα σταθερά μέσα στην ΕΕ, παρά το χάος της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που έφερε τόσο την Ελλάδα όσο και την Ευρωζώνη στο χείλος της αβύσσου, δίνουμε τη μάχη αυτών των εκλογών όχι μόνο για να αλλάξουμε την Ελλάδα αλλά και για να μπορούμε να συμβάλλουμε ενεργά στην οικοδόμηση της Ευρώπης του αύριο.

Με μια ακόμα εκδήλωση για τις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου η ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας συνεχίζει  στη πόλη του Βόλου την πρωτοβουλία του Γραμματέα ΠΕ της ΝΔ & Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη, «Η Αλλαγή που Αξίζουμε».

Σε συνεχεία των προηγούμενων επιτυχημένων εκδηλώσεων για τις ευρωεκλογές όπου συμμετείχαν υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 θα διεξαχθεί η εκδήλωση «Ευρωεκλογές 2019: Για μια δυνατή Ελλάδα σε μια ισχυρή Ευρώπη. Στην τελική ευθεία προς τις εκλογές» στη οποία θα μετάσχουν 3 ακόμα υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της φιλελεύθερης Παράταξης.

Πιο αναλυτικά στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας & Βουλευτής Β΄ Αθηνών κ. Άδωνις Γεωργιάδης και οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του Κόμματος Γιώργος Ξηραδάκης, Φερονίκη (Νίκη) Τζαβέλλα και Βασιλική Λαζαράκου .

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο διασκέδασης La Nave, Ακτή ΝΟΒ, Άναυρος, Βόλος, στις 20:30, με τιμή ποτού 10 ευρώ.   

Μια καθαρή νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις Ευρωεκλογές, τις περιφερειακές κάλπες και τις δημοτικές εκλογές, ένα μόνο θα σημάνει: Ότι οι Έλληνες αξίζουμε μια χώρα περήφανη. Με λιγότερους φόρους, με περισσότερες και καλύτερες δουλειές, ειδικά για τα νέα παιδιά. Με ασφάλεια για όλους. Με ενότητα για όλους. Με πραγματική ελπίδα και όχι την ελπίδα των ψεμάτων, αλλά την ελπίδα της αλήθειας, της ευθύνης και της αξιοκρατίας.

Σε τρεις εβδομάδες από σήμερα, στις 26 Μαΐου, είναι στο χέρι των πολιτών, στο χέρι όλων μας, η πατρίδα μας να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.

error: Content is protected !!