ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνάντηση της Δημοκρατικής Ευθύνης με τον δήμαρχο Φαρσάλων

stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Με τον δήμαρχο Φαρσάλων Άρη Καραχάλιο συναντήθηκε κλιμάκιο της Δημοκρατικής Ευθύνης υπό τον επικεφαλής του κόμματος Θωμά Παπαλιάγκα κατά την επίσκεψή του στα Φάρσαλα.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν οι προτεραιότητες της δημοτικής αρχής και τα φλέγοντα θέματα του Δήμου. Ο Δήμαρχος ανέλυσε το έργο του και εξέθεσε τις πρώτες προτεραιότητες του προγράμματος του συνδυασμού του. Ο δε επικεφαλής της Δημοκρατικής Ευθύνης αναφέρθηκε στην ανάγκη αναθέσμισης της χώρας και στις σοβαρούς κινδύνους που ελλοχεύουν από την αποσπασματική εφαρμογή της απλής αναλογικής.

Συνάντηση της Δημοκρατικής Ευθύνης με τον δήμαρχο Φαρσάλων

“Είναι ανάγκη σε όλα τα επίπεδα της διοίκησης, όπως βεβαίως και στην αυτοδιοίκηση, να ξεχωρίζει η πολιτική διεύθυνση από την υπηρεσιακή λειτουργία. Οι πάγιες διοικητικής λειτουργίες πρέπει να λύνονται σε επίπεδο υπηρεσίας, π.χ. ενός μόνιμου Γενικού διευθυντή, γιατί αλλιώς οι φορείς της διοίκησης συχνά γίνονται ευημερία μιας στείρας πολιτικής ή μικροπολιτικής αντιπαράθεσης” δήλωσε ο Θωμάς Παπαλιάγκας. Και ευχήθηκε στον “εξαίρετο συνάδελφο δικηγόρο και δήμαρχο”, όπως χαρακτηριστικά είπε, Άρη Καραχάλιο επανεκλογή.

Πηγή: onlarissa.gr

KENT728X100 1
error: Content is protected !!