Φιλανθρωπικός αγώνας στον Βόλο με την υπογραφή της Ένωσης Ποντίων Μαγνησίας

ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

 Η Ένωση Ποντίων Νομού Μαγνησίας και η Διεύθυνση Αθλητισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. διοργανώνουν αγώνα  συμβολικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα στην παραλία του Βόλου την Κυριακή στις 12/5/2019 στις 11.00. 

KEN 2

         Με την συμπλήρωση 100 χρόνων από την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου καλούμαστε σε μία μικρή διαδρομή περίπου των 3 χιλ. να ¨τρέξουμε όλοι για την μνήμη να τρέξουμε για την ζωή¨.

        Ο αγώνας εκτός από τον συμβολικό του χαρακτήρα θα έχει και φιλανθρωπικό. Γι΄ αυτό το λόγο στην αφετηρία του αγώνα (παραπλεύρως της εισόδου του Λιμεναρχείου) θα βρίσκεται γραμματεία του συλλόγου καρκινοπαθών Μαγνησίας όπου ο καθένας μας θα μπορεί να προσφέρει οποιοδήποτε χρηματικό ποσό επιθυμεί. 

        Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στην γραμματεία της διοργάνωσης από τις 9:00 το πρωί της ίδιας ημέρας έως μισή ώρα πριν από τον αγώνα (παραπλεύρως της εισόδου του Λιμεναρχείου).

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και επίσης θα βραβευθεί και η πολυπληθέστερη  ομάδα του αγώνα  «Τρέχω για τη Μνήμη Τρέχω για τη Ζωή» θα είμαστε όλοι εκεί. 

Η εκδήλωση θα υποστηρίζεται από τις εθελοντικές ομάδες :

  1. Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας
  2. Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας

       Πληροφορίες στην Δ/νση Αθλητισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.  

 στο τηλ 2421071770 Κυριαζής Κώστας 6994583137 

Ένωση Ποντίων Νομού Μαγνησίας  Περκουλίδης Κωνσταντίνος 6986132186

error: Content is protected !!