Οι Βολιώτες γιατροί που διεκδικούν την ψήφο μας σε όλες τις παρατάξεις

milonas

Ιιδαίτερα δημοφιλείς αποδεικνύονται οι γιατροί σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, αφού κερδίζουν τις πρώτες θέσεις! Ο λόγος είναι σχετικά εύκολα κατανοητός. Έχουν μεγάλη και σταθερή πελατεία, προσφέρουν υπηρεσίες, για τις οποίες δεν πληρώνονται πάντα (πχ στα δημόσια νοσοκομεία) και η διάθεσή τους για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο είναι αναμενόμενη.

Περισσότεροι από είκοσι γιατροί δέχθηκαν την πρόταση να κατέλθουν ως υποψήφιοι δημοτικοί σλυμβουλοι Βόλου με τους πέντε συνδυασμούς που διεκδικούν τη δημοτική αρχή της πόλης.

 

«ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ-ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ» του Αχιλλέα Μπέου

Εκλέχθηκε πρώτος την προηγούμενη φορά και διεκδικεί την επανεκλογή του. Ο λόγος για τον Γιώργο Μουλά, χειρουργό – ορθοπαιδικό του Νοσοκομείου Βόλου, που σήμερα κατέχειο τη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου. Μαζί του φέτος, είναι υποψήφιος και ο Γιώργος Ρήγας, ογκολόγος και διευθυντής της Ογκολογικής Κλινικής του «Αχιλλοπουλείου». Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βόλου και ο μαιευτήρας – γυναικολόγος Παναγιώτης Λούτσος, αλλά και ο συνάδελφός του Απόστολος Πλακόπουλος. Τέλος, τη λίστα των ιατρών συμπληρώνουν ο Κυριάκος Αβραμίδης, χειρουργός ορθοπαιδικός και η δερματολόγος Κλέα Γεωργακλή.

 

«ΒΟΛΟΣ, ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΗ» της Νάνσυς Καπούλα

Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι είναι η γενική χειρουργός Αγγελική Γιοβάννη, ο Σάββας Άζας, η Καλλιόπη Ζαχαράκη και ο Δημήτρης Ζιαμάς.

 

«ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΛΟ» του Ιάσονα Αποστολάκη

Πρώτος στη λίστα των ιατρών που βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο του Ιάσονα Αποστολακη φιγουράρει ο γενικός ιατρός, υπεύθυνος συντονισμού λειτουργίας της 3ης ΤΟΜΥ Ν. Ιωνίας Βόλου Αριστοφάνης Σμπάρδος. Μαζί του, την εκλογή τους διεκδικούν, ο καρδιολόγος του Νοσοκομείου Βόλου Αλέξανδρος Δούρας, η χειρουργός Αντωνέλλα Δημητριάδη, η παιδίατρος Αφροδίτη Γάντζου, ο χειρουργός Λεωνιδας Μαυρογιάννης, ο γενικός ιατρός Απόστολος Μπαϊράμης και ο Οδυσσέας Μπουτσιαβάρας.

 

 «ΒΟΛΟΣ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» του Απόστολου Παπαδούλη

Πλάι στον Απόστολο Παπαδούλη υπάρχει ιατρικό team που αποτελείται από τον επίκουρο καθηγητή Μικροβιολογίας Κωνσταντίνο Παπαγιαννίτση, τον οφθαλμίατρο Νίκο Κανταρτζή και τον παιδίατρο Απόστολο Καραντάνα.

 

«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» του Απόστολου Ριζόπουλου

Τον Νικόλαο Μπαρμπατζά κατεβάζει ο συνδυασμός που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ.

Facebook Comments

error: Content is protected !!