Συνάντηση Απ. Παπαδούλη με την Ένωση Πολυτέκνων Μαγνησίας

stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

 

Ο υπ. Δήμαρχος Βόλου Απόστολος Δ. Παπαδούλης και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού Βόλος, Ανατροπή – Δημιουργία, συναντήθηκαν με το ΔΣ της Ένωσης Πολυτέκνων ν. Μαγνησίας.

KENT728X100 1

Η Πρόεδρος, κ. Σουλτάνα Πράπα και ο Γενικός Γραμματέας κ. Βάιος Κουκλουμπέρης, αφού ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον συνδυασμό, ανέλυσαν τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι πολύτεκνες οικογένειες, παρέδωσαν υπόμνημα με τις προτάσεις της Ένωσης και ζήτησαν από τον υπ. Δήμαρχο Απόστολο Παπαδούλη την επόμενη των εκλογών να σταθεί στο πλευρό των πολύτεκνων οικογενειών.

Από την μεριά του, ο Απόστολος Παπαδούλης, εξήρε το έργο που επιτελείται από την Ένωση Πολυτέκνων, αναφέρθηκε στις προτάσεις του για την στήριξη συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη βοήθειας, όπως στη λειτουργία των Δημοτικών παιδικών σταθμών με δωρεάν φιλοξενία παιδιών οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και σημαντικές διευκολύνσεις για τρίτεκνες, πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες και δήλωσε ότι «γνωρίζουμε την καθημερινή και υπέρτατη προσπάθεια που καταβάλλουν οι πολύτεκνες οικογένειες για να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους και είναι στις προτεραιότητες μας η στήριξη τους.

Η κοινωνική πολιτική του Δήμου χρειάζεται να προστατεύει την αξιοπρέπεια των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη βοήθειας και αυτό θα κάνουμε εμείς ως νέα Δημοτική Αρχή».

error: Content is protected !!