ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πανηγυρικός εσπερινός στον «Αριστέα»

milonas 728x120

Τη Δευτέρα 13-5-2019 και ώρα 19.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Θεράποντος, το οποίο στεγάζεται στο Παράρτημα ΑμεΑ Λάρισας «Ο ΑΡΙΣΤΕΥΣ» (Δομή Αμπελώνα), Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας, χοροστατούντος του π. Νεκτάριου Φωκίδη, πρωθιερέα του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμπελώνα.

Πάσχα

Το φετινό Πάσχα επιφύλασσε ιδιαίτερη χαρά και δημιουργία για τους περιθαλπόμενους του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Π. Θεσσαλίας Παράρτημα ΑμεΑ Λάρισας «Ο ΑΡΙΣΤΕΥΣ» (Δομή Αμπελώνα), οι οποίοι με την βοήθεια του προσωπικού κατάφεραν να φτιάξουν διάφορα Πασχαλινά είδη (χειροποίητες κέρινες λαμπάδες και πεντανόστιμα πασχαλινά κουλουράκια), τα οποία προσέφεραν στους δημότες της περιοχής. Αποδέκτες αυτής της ενέργειας ήταν το Δημαρχείο Τυρνάβου, ο Σύλλογος Γυναικών Βρυοτόπου, το Κέντρο Υγείας Αμπελώνα και τα τοπικά καταστήματα της περιοχής.

Πανηγυρικός εσπερινός στον «Αριστέα»

Πρωτομαγιά

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Π. Θεσσαλίας Παράρτημα ΑμεΑ Λάρισας «Ο ΑΡΙΣΤΕΥΣ» (Δομή Αμπελώνα) με αφορμή την Πρωτομαγιά και τον ιδιαίτερο συμβολισμό της για την γιορτή της άνοιξης και της Φύσης, πραγματοποίησε σχετικές δραστηριότητες. Οι περιθαλπόμενοι της Δομής συνεργάστηκαν με το προσωπικό και τους κατοίκους της περιοχής του Αμπελώνα, οι οποίοι άνοιξαν με προθυμία τις πόρτες των σπιτιών τους, προσφέροντας μας λουλούδια από τις αυλές τους για τη δημιουργία των Πρωτομαγιάτικων στεφανιών. Επιπλέον, να επισημανθεί ότι υλοποιήθηκαν διάφορες καλλιτεχνίες με θέμα την «Πρωτομαγιά». Τέλος, οι περιθαλπόμενοι συμμετείχαν ενεργά στα δρώμενα και όλες οι ενέργειες ολοκληρώθηκαν σε ευχάριστο και εύθυμο κλίμα φανερώνοντας την ιδιαίτερη χαρά, ζωντάνια και ικανοποίηση όλων.

Πανηγυρικός εσπερινός στον «Αριστέα»

Πανηγυρικός εσπερινός στον «Αριστέα»

Πανηγυρικός εσπερινός στον «Αριστέα»

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!