Αυτός είναι ο Αριστοφάνης Σμπάρδος που διεκδικεί την ψήφο μας στον Δήμο Βόλου

milonas 728x120

Είναι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Βόλου στη Δημοτική Ενότητα της Νέας Ιωνίας, με τη Δημοτική Κίνηση “Μαζί για τον Βόλο”. Ιατρός στο επάγγελμα, ζει και εργάζεται στην πόλη του Βόλου. Είναι 47 ετών, παντρεμένος με την κ. Θέου Ζωή, Οικογενειακό Ιατρό με ειδικότητα Γενικής Ιατρικής, η οποία εργάζεται ως Υπεύθυνη Συντονισμού στην Τ.ΟΜ.Υ. Ιωλκού Βόλου και έχει 2 αγοράκια, 8 και 10 ετών.

Είναι Ιατρός με ειδικότητα Γενικής Ιατρικής, Επιμελητής στο Π.Ε.Δ.Υ. από το 2015 και εργάζεται ως Οικογενειακός Ιατρός στην Τ.ΟΜ.Υ. Νέας Ιωνίας Βόλου από τον Ιανουάριο του 2018, όπου κατέχει τη θέση του Υπεύθυνου Συντονισμού Λειτουργίας της. Τελείωσε την ειδικότητά του στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής. Την περίοδο της ειδίκευσής του στη Χαλκιδική, επιτέλεσε Πρόεδρος του «Σωματείου Ειδικευομένων Ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής», Γενικός Γραμματέας της «Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας Χαλκιδικής» και Μέλος του «Επιστημονικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής».

Ομιλεί 3 γλώσσες, Αγγλικά, Σέρβο – Κροατικά και Νορβηγικά. Έχει μετεκπαιδευτεί στη «Διαχείριση Ασθενών με Σακχαρώδη Διαβήτη» στη Διαβητολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδας και στην «Επείγουσα Προνοσοκομειακή Ιατρική» στο Ε.Κ.Α.Β. Θεσσαλονίκης. Επίσης, κατέχει πιστοποιήσεις στην «Εξειδικευμένη Υποστήριξη της Ζωής» από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης, στην «Αντιμετώπιση Τραυματία Αθλητή» και στην «Επείγουσα Διαλογή σε Μαζικά Ατυχήματα Χώρων Άθλησης» από το Ευρωπαϊκό Κολλέγιο Αθλητιάτρων.

Την περίοδο που διανύουμε φοιτά στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Ιατρικής της Θεσσαλίας (Joint Degree) σε Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών, ώστε να αποκτήσει τον τίτλο Μεταπτυχιακού Εξειδίκευσης στη «Διαχείριση Γήρανσης και Χρόνιων Νοσημάτων».

error: Content is protected !!