ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επίσκεψη Απόστολου Παπαδούλη στη ΔΕΗ

ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

 

Τη ΔΕΗ Βόλου επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Απόστολος Παπαδούλης. Συναντήθηκε με τον διευθυντή της Π. Παπακωνσταντίνου και συνομίλησε με υπαλλήλους της Επιχείρησης, συνοδευόμενος από τις υποψήφιες δημοτικές συμβούλους: Ιωάννα Κιντά, Άννα Μαρία Παπαδημητρίου και Κατερίνα Πούρικα.

KEN 2

Μετά την επίσκεψη ο Απόστολος Παπαδούλης αναφέρθηκε στις προτάσεις που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του συνδυασμού ΒΟΛΟΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, για την καταπολέμηση της ανεργίας και την προσέλκυση επενδύσεων και τόνισε:

«Εμείς πιστεύουμε ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση, μπορεί να έχει σημαντική συμβολή στην Ανάπτυξη. Χρειάζεται, όμως, προγραμματισμό, συντονισμό, γνώσεις, ικανότητες, δεσμεύσεις και καθαρές τοπικές συμφωνίες. Ο πάλαι ποτέ περήφανος Δήμος Βόλου είναι, σήμερα, περιοχή ανεργίας και φτώχιας. Είναι οι βασικοί μας εχθροί, που πρέπει να αντιμετωπίσουμε.
Σχεδιάζουμε να δώσουμε όλο μας το βάρος στην προσέλκυση επενδύσεων. Δεν είναι εύκολη υπόθεση. Χρειάζεται κύρος, εμπειρία, προετοιμασία, συμμαχίες, σχέδιο και προγραμματισμό και κυρίως αξιόμαχες βιομηχανικές υποδομές και όχι την σημερινή εγκαταλελειμμένη Βιομηχανική Περιοχή. Ξέρω πολύ καλά αυτή την δουλειά. Την κάνω χρόνια τώρα. Με πολύ ευθύνη θα την κάνω και από την θέση του Δημάρχου. Ενδιαφερόμαστε, βέβαια, μόνο για επενδύσεις περιβαλλοντικά φιλικές, που δημιουργούν θέσεις εργασίας, φέρνουν νέες τεχνολογίες και παράγουν διεθνώς εμπορεύσιμα προϊόντα.»

 

error: Content is protected !!