Το Μουσικό κουτί από την ομάδα Ομπρέλα στο ανοιχτό θεατράκι Αναύρου

Το “4ο Φεστιβάλ Βόλου 2019” εμπιστεύεται για 2η χρονιά τη μεγάλη έκπληξη του ερασιτεχνικού θεάτρου της πόλης του Βόλου, την Δήμητρα Παππά η οποία μετά την πολύ θετική αίσθηση που προκάλεσε πέρυσι με τη Σονάτα του Σεληνόφωτος, έρχεται φέτος με ένα θρίλερ που θα σας στοιχειώσει την Κυριακή, 23 Ιουνίου 2019 στις 9:30 μ.μ. στο ανοιχτό θεατράκι Αναύρου.


Πιστή στην ταυτότητα του βωβού θεάτρου, η ομάδα Ομπρέλα ανοίγει ξανά με στόχο να μας βάλεις όλους από κάτω.

KEN 728X100

Τίνος είναι το Μουσικό Κουτί;
Η ομάδα Ομπρέλα, μετά την ρομαντική Σονάτα του Σεληνόφωτος και μετά από πολλές ώρες παρατήρησης με το φεγγάρι, αγρίεψε, και φέτος, στο Φεστιβάλ Βόλου 2019 θα παρουσιάσει το αποτέλεσμα αυτού του γεγονότος, την δεύτερη σε σειρά παράσταση, το Μουσικό Κουτί. Τίνος είναι όμως το μουσικό κουτί; Φυσικά και δεν θα τα αποκαλύψουμε όλα.

Αινίγματα, ερωτήματα, αγωνία θα είναι τα συναισθήματα όσων θα τολμήσουν να το παρακολουθήσουν καθώς πρόκειται να βαδίσουμε στο ίδιο μοτίβο του βωβού θεάτρου και της παντομίμας δίνοντας σας αυτή τη φορά μια ιδέα μυστηρίου, μαγείας, θρίλερ μέσα από νότες κλασσικής μουσικής, metal, dubstep και ηλεκτρονικής μουσικής.
Είστε τολμηροί;

Οι φιλήσυχοι ακόλουθοι μιας αίρεσης αναστατώνονται όταν ξαφνικά και ως δια μαγείας, εμφανώς κυριολεκτικά, μια αίρεση με μάγους τους ανακατεύει ασκώντας επάνω τους δύναμη, κλέβοντας, τραυματίζοντας και σκοτώνοντάς τους αναζητώντας το μουσικό κουτί που περιέχει όλη την ενέργεια και την δύναμη του κόσμου.

Σε ποιον ανήκει όμως το μουσικό κουτί; Οι αδικημένοι άνθρωποι της αρχικής αίρεσης δεν χάνουν την ευκαιρία να αποκαταστήσουν τις ειρηνικές τους προθέσεις με όχι και τόσο φιλήσυχο και ειρηνικό τρόπο, ερχόμενοι αναγκαστικά κόντρα στις πεποιθήσεις τους. Και τότε…

Η ομάδα των ανθρώπων αποτελείται από τους: Μάκης Τασιάς, Δήμητρα Παππά, Μελίνα Ζάχου, Εύη Καραμπατζάκη.

Στην ομάδα των μάγων βρίσκονται οι: Τώνια Κιουπελόγλου, Ντέπυ Νικοπούλου, Μαρία Α. Τ.
error: Content is protected !!