Εγκαινιάζεται σήμερα στην “καρδιά” της Λάρισας το τέταρτο κατάστημα των αρτοποιείων Μπαλαή

milonas 728x120

Μετά τα αρτοποιεία στην Κύπρου, τη Νέα Πολιτεία και την Καρδίτσης ο Γιώργος Μπαλαής ετοιμάζεται να ομορφύνει και την Κούμα, αφού στις 7 το απόγευμα της Παρασκευής εγκαινιάζει το τέταρτο κατάστημα επί της Κούμα 19, εκεί που κάποτε ήταν το «Ολυμπιάκι» το σήμα κατατεθέν για τους Λαρισαίους που ήθελαν να φάνε κάτι γρήγορο και ποιοτικό.

Ίσως λοιπόν να είναι παιχνίδι της μοίρας, όσον αφορά τον χώρο, δεν είναι όμως της μοίρας όσον αφορά τα αρτοποιεία ενός ανθρώπου που ζει και αναπνέει για την ποιότητα των προϊόντων του. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως τώρα ξεκινάει η λειτουργία του τέταρτου καταστήματος, το οποίο θα ακολουθεί τη βασική φιλοσοφία του ιδιοκτήτη: όλα τα προϊόντα είναι δική τους παραγωγής!

Τα αρτοποιεία Μπαλαή διαθέτουν πάνω από 24 τύπους ψωμιού, για όλα τα γούστα και για όλες τις ανάγκες, ιδιαίτερα σκευάσματα, τόσο γλυκά όσο και αλμυρά, μια νέα γκάμα με σαλάτες και υγιή σνακς, βουτήματα, παγωτά και ότι άλλο χρειάζεται ένας οργανισμός για να λάβει τα βασικά συστατικά της καθημερινής διατροφής.

Με πρώτες ύλες που επιλέγονται από τον ίδιο καθημερινά και ειδικές συνεργασίες για το αλεύρι και το γάλα, ο Γιώργος Μπαλαής έχει καταφέρει να περάσει την έννοια της «υγιεινής διατροφής» σε ένα καθημερινό και πρακτικό επίπεδο, για όλους όσους θέλουν να φάνε κάτι γευστικό και υγιεινό.

Το νέο του μαγαζί στον πεζόδρομο της Κούμα είναι σίγουρο πως θα αγαπηθεί και αυτό από τους Λαρισαίους, όπως και όλα τα προηγούμενα!

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!