Απορρίφθηκε η άδεια Κουφοντίνα και συνεχίζει την απεργία πείνας – Τι είπε στον διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου

milonas 728x120

Απορρίφθηκε από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου η νέα αίτηση που κατέθεσε ο Δημήτρης Κουφοντίνας για την χορήγηση άδειας. Παράλληλα, γίνεται γνωστό πως αυτή την ώρα πραγματοποιείται κατάληψη στα γραφεία της εφημερίδας «Αυγή» για τον «Λουκά» της 17 Νοέμβρη.

Με το υπ΄αριθμόν 93/2019 βούλευμα τους, ομόφωνα οι δικαστές, υιοθέτησαν την εισαγγελική πρόταση και για δεύτερη φορά (μετά τις έξι 2ήμερες ή 4ήμερες άδειες) έκριναν ότι ο πολυισοβίτης της 17Ν δεν πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου για να του χορηγηθεί άδεια.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας κρατείται στις αγροτικές φυλακές Βόλου από τον περασμένο Αύγουστο και έχει καταδικαστεί σε 11 φορές ισόβια για τη δράση της οργάνωσης «17 Νοέμβρη».

Τις τελευταίες ημέρες ο Κουφοντίνας, που πραγματοποιεί απεργία πείνας, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Βόλου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του TheNewspaper.gr ο τρομοκράτης δήλωσε στον διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου Μ. Δραμητινό, που τον επισκέφθηκε στο δωμάτιο που κρατείται, οτι θα συνεχίσει την απεργία πείνας, ενώ ήταν ιδιαίτερα εξαντλημένος, αλλά πρόθυμος να συζητήσει τα προβλήματα που μπορεί αν προκύψουν στην υγεία του από την άρνηση τροφής.

error: Content is protected !!