ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μιλτιάδης Χαραλάμπους στο TheNewspaper.gr: «Αυτή την τετραετία η Νέα Ιωνία, θα έχει την τιμητική της»

ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Στην τελική ευθεία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Βόλου με τον συνδυασμό «Νέα Εποχή-Νέα Δυναμική» Μιλτιάδης Χαραλάμπους καλεί όλους τους πολίτες και κυρίως τους νέους, να δώσουν δυναμικά το παρόν στην κάλπη, ώστε να δοθεί ηχηρό μήνυμα για μία σύγχρονη πόλη, βέβαιος για την εκλογική νίκη του Αχιλλέα Μπέου από την πρώτη Κυριακή των εκλογών. 

KEN 1

Υποψήφιος στην περιοχή της Νέας Ιωνίας, ο κ. Χαραλάμπους σημειώνει με νόημα ότι ήρθε η ώρα να αναβαθμιστούν τα περίχωρα του Δήμου Βόλου, θέτοντας  ο ίδιος ως πρωταρχικό στόχο την αναβάθμιση του ελικοδρόμιου, με τη δημιουργία ενός Καλλισθενικού Πάρκου, τη δημιουργία του ποδηλατοδρόμιου, αλλά  και την επιτάχυνση της διάνοιξης της οδού Καραμπατζάκη.

Για το πώς θα χτυπηθεί η ανεργία, ο κ. Χαραλάμπους σημειώνει ότι και σ’ αυτό η δημοτική τους παράταξη έχει την λύση, αφού με 

τα νέα έργα που ξεκινάει ο Δήμος Βόλου, όπως αυτό του δημοτικού θεάτρου, του Μουσείου της Αργούς, των νέων αθλητικών εγκαταστάσεων, του δίδυμου αγωγού του βιολογικού καθαρισμού και πολλών άλλων, θα δημιουργηθούν πολλές θέσεις εργασίας για πάρα πολλά χρόνια στην πόλη…

Συνέντευξη στην Ειρήνη Θεοδωροπούλου

-Στην κορύφωση της προεκλογικής περιόδου, πώς θα χαρακτηρίζατε μέχρι τώρα το κλίμα που έχει διαμορφωθεί; Είστε ευχαριστημένος από τις θέσεις που ανέπτυξαν όλες οι παρατάξεις που διεκδικούν τον Δήμο;

Το κλίμα ίσως για πρώτη φορά στα χρονικά της πόλης μας, κρίνεται εξαιρετικό και άκρως χαρούμενο. Για πρώτη φορά, οι πολίτες χαίρονται πραγματικά που θα επανεκλέξουν τον άνθρωπο που άλλαξε την πόλη, προς το καλύτερο. Τον άνθρωπο που την έκανε πιο όμορφη, πιο σύγχρονη και ανθρώπινη.

Λυπηρό δυστυχώς, το ότι οι υπόλοιπες παρατάξεις δεν είχαν να παραθέσουν κανένα πρόγραμμα στη διάθεση των πολιτών παρά μόνο να μηδενίσουν, να λασπολογήσουν και να αμαυρώσουν οτιδήποτε θετικό έγινε στην πόλη μας από την παρούσα δημοτική αρχή. Ευτυχώς ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι και στις 26 Μαΐου θα τους δώσει την απάντηση «σταθμό», που τους αρμόζει. Να θυμόσαστε τη λέξη «σταθμός».

– Ο νόμος του Κλεισθένη απαιτεί συνεργασία για την διοίκηση του Δήμου. Στην περίπτωση που δεν υπάρξει εκλογή Δημάρχου από την πρώτη Κυριακή πόσο εφικτό είναι να συνεργαστούν για το καλό της πόλης οι παρατάξεις στα έδρανα πια του Δημοτικού Συμβουλίου;

Ο Δήμαρχος μας, ο Αχιλλέας Μπέος και η μεγάλη ανεξάρτητη, ακομμάτιστη και αχρωμάτιστη αυτοδιοικητική μας παράταξη, συνεργάζεται μόνο με τις υγιείς δυνάμεις αυτού του τόπου, τους πολίτες του Βόλου. Εκείνους δηλαδή τους ανθρώπους για τους οποίους δίνουμε όλο μας το είναι και επιτελούμε αυτό το τεράστιο έργο εδώ και πέντε χρόνια. Ευτυχώς για τους πολίτες του Βόλου δεν θα υπάρξει δεύτερη Κυριακή οπότε οποιαδήποτε συζήτηση για συνεργασίες στο δεύτερο γύρο είναι ως μη γενόμενη. Ο Βόλος έχει Δήμαρχο και στις 26 Μαΐου θα γράψουμε όλοι μαζί, μία νέα σελίδα, αντάξια της σπουδαίας ιστορίας της πόλης μας.

– Ποιο το κλίμα που εισπράττετε από την επαφή σας με τον κόσμο;

– Πρώτη φορά στη ζωή μου, παρατηρώ τους ανθρώπους να λατρεύουν την πόλη τους και τον Δήμαρχο τους. Ο κόσμος όπως έχετε παρατηρήσει, παραμιλάει με τα έργα και τις πράξεις της δημοτικής αρχής. Στο δρόμο, εκτυλίσσονται σκηνές λατρείας και αγάπης προς το πρόσωπό του δημάρχου, το οποίο λίγο πολύ, είναι λογικό μετά από όλα όσα έχει υλοποιήσει εδώ και πέντε χρόνια. Και αυτό γίνεται ακόμα πιο εύκολο γιατί ξέρουν ότι μπορούν να εμπιστευτούν έναν άνθρωπο ο οποίος είναι ξεκάθαρος και δεν μασάει τα λόγια του.

– Ποιες κινήσεις θα μπορούσαν να γίνουν από το Δήμο ώστε να «χτυπηθεί» η ανεργία που πλήττει την περιοχή;

Γνωρίζετε πολύ καλά, ότι το αντίδοτο στην ανεργία είναι η εργασία. Τα νέα έργα που ξεκινάει ο Δήμος Βόλου, όπως αυτό του δημοτικού θεάτρου, όπως το μουσείο της Αργούς, όπως οι νέες αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως ο δίδυμος αγωγός του βιολογικού καθαρισμού και πολλά άλλα που είναι σε εξέλιξη αλλά και άλλα τόσα που θα ξεκινήσουν εν καιρώ, θα δημιουργήσουνε πολλές θέσεις εργασίας για πάρα πολλά χρόνια στην πόλη μας. Ο Δήμαρχος, είναι ο Δήμαρχος των έργων, των πολλών, των πολιτών και της πόλης. Και αυτό θα αποτυπωθεί στην κοινωνία του Βόλου με ένα καίριο πλήγμα στην ανεργία το επόμενο διάστημα.

-Ποιο έργο θα εισηγηθείτε πρώτο για την περιοχή της Νέας Ιωνίας στην περίπτωση της εκλογής σας;

Στη Νέα Ιωνία πρωταρχικός στόχος για εμένα είναι να δοθεί ξανά ζωή στο ελικοδρόμιο, με τη δημιουργία ενός Καλλισθενικού Πάρκου, να δημιουργηθεί το ποδηλατοδρόμιο και να προχωρήσει η διάνοιξη της οδού Καραμπατζάκη. Φυσικά πρέπει να δώσουμε προτεραιότητα στην καθημερινότητά σε συνδυασμό με τα έργα που θα αλλάξουν την Νέα Ιωνία και θα δώσουν μία νέα πνοή στην σπουδαία αυτή δημοτική ενότητα του Δήμου μας. Αυτή την τετραετία η Νέα Ιωνία, θα έχει την τιμητική της, αυτό να το θυμόσαστε. Ήρθε η ώρα να αναβαθμίσουμε και να ομορφύνουμε τα περίχωρα του Δήμου Βόλου.

  • Ποιο μήνυμα θα θέλατε να στείλετε στους συμπολίτες σας στην τελική ευθεία για τις εκλογές;
  • Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Βασική προϋπόθεση για μια πιο όμορφη πόλη, είναι η συμμετοχή των πολιτών. Θέλω διακαώς οι νέοι, να επιστρέψουν δυναμικά στα κοινά με νέες ιδέες, νέες προτάσεις, ώστε να βάλουν τη δική του πινελιά σε μία σπουδαία εποχή που έρχεται για την πόλη μας. Στις 26 Μαΐου δεν πρέπει καμιά ψήφος να πάει χαμένη. Όσο μεγαλύτερη είναι η συμμετοχή, τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η φωνή του λαού, που θα ζητά ακόμα πιο όμορφη, σύγχρονη και ανθρώπινη πόλη. Αντιστοίχως τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η ευθύνη της νέας δημοτικής αρχής, ώστε να φανεί αντάξια και να δικαιώσει την εμπιστοσύνη των πολιτών. Είμαστε ενωμένοι, είμαστε πολλοί και στο τέλος θα τα καταφέρουμε.
error: Content is protected !!