ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μήνυμα της Ελένης Χατζηγεωργίου – Νταϊλιάνη, υποψ. δημοτ. συμβούλου με τον Α. Μπέο

stergiou
fotou
728x110 3

Το 2014 την πρόσκληση μου για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού αρχικά αντιμετώπισα διστακτικά. Γνώριζα βέβαια τον επιτυχημένο επιχειρηματία Αχιλλέα Μπέο αλλά όχι προσωπικά. Έπειτα μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω τον οικογενειάρχη Αχιλλέα Μπέο, έναν χαρισματικό και έξυπνο άνθρωπο. Θέλησε ο ίδιος να μοιραστεί το όνειρο του μαζί μου για μια πανέμορφη και σύγχρονη πόλη, κέντρο πολιτισμού, τουρισμού και εμπορίου. 

728X100 3

Πάντα συμμετείχα στην πολιτική ζωή του τόπου κυρίως παρασκηνιακά. Όμως αποφάσισα να στηρίξω μια παράταξη ακομμάτιστη, με μοναδική πολιτική ιδεολογία ένα όραμα για έναν Δήμο όπου ο πολίτης δεν παραγκωνίζεται αλλά η γνώμη του δρα καταλυτικά στην λήψη αποφάσεων και η ευημερία του αποτελεί κύρια μέριμνα.

Σήμερα έχοντας διατελέσει πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ιωνίας, συνδράμοντας στην πραγματική ανοικοδόμηση της πόλης μας νιώθω τυχερή και υπερήφανη για την επιλογή που έκανα.

Θα ήθελα να ζητήσω την στήριξη των πολιτών αλλά κυρίως θα ήθελα με την κρίση τους να τονίσουν τις αδυναμίες μας ώστε να εξελιχτούμε και με τη συμπαράσταση τους να μας δώσουν την εντολή και το ψυχικό σθένος να συνεχίσουμε.

Στους επικριτές των έργων μας θα ήθελα να τους προτείνω πριν μας καταδικάσουν να συζητήσουν με τους δημότες, να αποφύγουν κάθε κομματική προκατάληψη και να αξιολογήσουν την πορεία μας αντικειμενικά.

Την Κυριακή 26 Μαΐου ζητώ την εμπιστοσύνη κάθε πολίτη με μοναδική υπόσχεση ότι θα εργαστώ σκληρά και αδιάκοπα, θα αφουγκράζομαι τα προβλήματα του και αμερόληπτα θα τον εκπροσωπώ στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Χατζηγεωργίου – Νταϊλιάνη Ελένη

Πρόεδρος Δημοτικής Ενότητας Νέας Ιωνίας      

Μέλος Οικογενειακής Επιχείρησης

Υπ. Δημοτική Σύμβουλος Βόλου 

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

error: Content is protected !!