Το μήνυμα της υπ. δημοτικής συμβούλου Βόλου με τον Α. Μπέο, Σταυρούλας Σπύρου

milonas 728x120
Φίλες και Φίλοι Συμπολίτες ,
Διανύουμε μια πολυτάραχη περίοδο έντονου πολιτικού προβληματισμού. Αυτή η σαθρότητα του πολιτικού πλαισίου έγινε ο ρυθμιστής εκείνος που οδήγησε στην απαξίωση των πολιτών τόσο σε εθνικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης .
Η εκλογή του νυν Δημάρχου μας Αχιλλέα Μπέου , προκάλεσε ένα δημιουργικό σοκ στο πολιτικό γίγνεσθαι καθώς προσπάθησε και πέτυχε να διαμορφώσει μια τοπική αυτοδιοίκηση ανάπτυξης, ασφάλειας, πολιτισμού. Θα έλεγε κανείς  ότι η σημερινή τοπική πολιτική μας αρχή είναι η  προσωποποίηση του «ζητείται ελπίς» του αείμνηστου Αντώνη Σαμαράκη αναφερόμενος στην ανάγκη μιας κοινωνικής αλλαγής.
Η αναμφισβήτητη αυτή αλλαγή που είδε η πόλη μας αυτή την τετραετία και η πολιτική αφύπνιση που είχε ανάγκη η τοπική μας κοινωνία, αποτέλεσε αρωγός στη μεταστροφή των νέων και πιο συγκεκριμένα, σε ένα ουσιαστικό πολιτικό ενδιαφέρον τους να ασχοληθούν με τα κοινά. Είναι διακριτό, ότι στη δεδομένη προεκλογική περίοδο αρκετοί νέοι διεκδικούν θέση στα δημοτικά συμβούλια έτοιμοι να διαμορφώσουν το μέλλον που οραματίζονται και τους ανήκει και ως εκ τούτου να χαράξουν ένα νέο πολιτικό πολιτισμό.
Είναι πλέον καιρός, οι παλαιότερες και ωριμότερες στο χρόνο γενιές να εμπιστευτούν και να στηρίξουν τους νέους δίνοντάς τους πολιτική έκφραση. Οι καινοτόμες και ριζοσπαστικές τους ιδέες, που προκύπτουν τόσο από την εξειδικευμένη επιστημονική και τεχνολογική τους κατάρτιση όσο και από το αισιόδοξο στοιχείο της νεαρότητας της ηλικίας τους, θα συνδράμουν αφενός στη επίλυση ζητημάτων που απασχολούν τον τόπο μας αφετέρου στο να γίνει η πόλη μας σύγχρονη, λειτουργική, φιλόξενη.
Από πλευράς μου, ούσα η νεότερη ηλικιακά υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος  με την παράταξη “Νεα Εποχή- Νεα Δυναμική” του κ. Α. Μπέου, επιδιώκω τη συμμετοχή μου στο έργο που ξεκίνησε ο ίδιος, έτοιμη να προσφέρω, με σύνεση, ήθος και ενσυναίσθηση, προς αυτή την κατεύθυνση και σας προσκαλώ να με στηρίξετε με τη ψήφος σας.
Με εκτίμηση,
Σταυρούλα Κ. Σπύρου
Καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας
Υπ . Δημοτική Σύμβουλος  με την παράταξη «Νεα Εποχή- Νεα Δυναμική»
error: Content is protected !!