Συνάντηση υποψηφίων μηχανικών στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές

stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Με συναδέλφους μηχανικούς οι οποίοι κατέρχονται υποψήφιοι στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές συναντήθηκαν τα μέλη της Δ.Ε της ΔΚΜ ΚΔΘ. Η αναβάθμιση του δομημένου περιβάλλοντος, η βιώσιμη ανάπτυξη και η τόνωση της τοπικής οικονομίας αποτέλεσαν τα κυρίαρχα θέματα συζήτησης.

Οι μηχανικοί με το κατάλληλο επιστημονικό και τεχνικό υπόβαθρο που διαθέτουν, μπορούν να συνεισφέρουν τόσο στον εντοπισμό των προβλημάτων όσο και στην άμεση επίλυσή τους.

Συνάντηση υποψηφίων μηχανικών στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές

Όλα τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής ευχήθηκαν καλή επιτυχία, στις υποψήφιες δημοτικές συμβούλους Λαρισαίων , Άννα Αγορογιάννη , Ευταξία Γκερλιώτου, Μαίρη Καμηλαράκη με τον συνδυασμό της Ρένας Καραλαριώτου #Λάρισα_Μπροστά , στους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους π.ε Λάρισας Μαρία Γιαννακού- Λαζαρίδη, Διονύση Μπαλούκα με τον συνδυασμό του Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών, Κώστας Αγοραστός, Υποψ. Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, στον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Ελασσόνας Ανέστη Σερετίδη με τον συνδυασμό του Νίκου Ευαγγέλου, στον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Φαρσάλων Δημήτρη Γιακοβή με τον συνδυασμό του Μάκη Εσκίογλου.

Συνάντηση υποψηφίων μηχανικών στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της ΔΚΜ ΚΔΘ Χρήστος Παληός, ο πρόεδρος ΤΕΕ ΚΔΘ Νικόλαος Παπαγεωργίου, ο γεν. γραμματέας ΔΚΜ και ΤΕΕ ΚΔΘ Αστέριος Νάρης, ο πρόεδρος Ν.Ε. ΤΕΕ Τρικάλων Νικόλαος Λιάκος και τα μέλη Δημήτριος Τζάγκας, Θωμάς Μπαγιάρας, Ιωάννης Μαρκατάς και Ιωάννης Μίχος.

Πηγή: onlarissa.gr

KENT728X100 1
error: Content is protected !!