Στο εκλογικό κέντρο της Ν. Καπούλα ο Άδωνις Γεωργιάδης

milonas 728x90 1
728x110 2

«Εκφράζω για άλλη μία φορά, τη στήριξη της παρατάξεως μας», τόνισε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ στην επίσκεψή του στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη»

Ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψήφια Δήμαρχο Βόλου Νάνσυ Καπούλα, έδωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, κατά την επίσκεψή του στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη», το απόγευμα του Σαββάτου, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Μαγνησίας της Ν.Δ. Χρήστο Μπουκώρο και τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Μαγνησίας Δημοσθένη Νταόπουλο.

Για ακόμη μία φορά, ο κ. Γεωργιάδης εξέφρασε τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στην επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» Νάνσυ Καπούλα και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους, κυρίως σ’ αυτούς που πήραν την απόφαση ν’ ασχοληθούν πρώτη φορά με τα κοινά.

Τέλος, αναφερόμενος στο Βόλο, τόνισε πως είναι μία υπέροχη πόλη, που τα τελευταία χρόνια έχει αδικηθεί και πρέπει να την βοηθήσουμε να πάει μπροστά.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε «είμαι εδώ για να εκφράσω για άλλη μία φορά, τη στήριξη της παρατάξεως μας στο ψηφοδέλτιό σας. Εύχομαι καλή επιτυχία. Δίνουμε τη μάχη με υψηλό ηθικό, ενωμένοι, χωρίς εντάσεις και πιστεύω πως θα τα πάτε περίφημα. Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, ιδιαίτερα σ’ εκείνους που κατεβαίνουν πρώτη φορά, αλλά και στους παλαιότερους, γιατί είναι ωραίο πράγμα η συμμετοχή στα κοινά και να προσφέρεις στην πόλη σου. Η συμμετοχή στα κοινά σε επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοικήσεως έχει χαρές  που δεν έχει η κεντρική πολιτική, γιατί αυτά που κάνεις τα βλέπεις καθημερινά και τα χαίρεσαι. Ο Βόλος είναι μία υπέροχη πόλη, που έχει αδικηθεί τα τελευταία χρόνια και πρέπει να τον βοηθήσουμε να πάει μπροστά».

error: Content is protected !!