ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στρ. Παραδιάς από τον Βόλο: Δήμευση ιδιωτικής ακίνητης περιουσίας από το κράτος μέσω των φόρων [εικόνες]

fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Η ΠΟΜΙΔΑ και η Ένωση Ιδιοκτητών Ακινήτων Βόλου (ΕΝΙΔΑΒ) διοργάνωσαν σήμερα μεγάλη ενημερωτική συγκέντρωση στην αίθουσα της Εξωραϊστικής Λέσχης Βόλου, οδός Ι. Καρτάλη αριθμ. 1-3 και Πολυμέρη, με θέματα το Εθνικό Κτηματολόγιο, η προθεσμία του οποίου για τη Μαγνησία λήγει στις 13 Ιουνίου 2019, τις φετινές φορολογικές δηλώσεις εισοδήματος, τον ΕΝΦΙΑ, τις βραχυχρόνιες μισθώσεις, τα δημοτικά τέλη, τους δασικούς χάρτες, τους ανελκυστήρες, τα πολεοδομικά, και αναφορά σε όλα τα θέματα της επικαιρότητας.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν διοικητικοί, νομικοί και τεχνικοί φορείς του Βόλου. Την εκδήλωση συντόνισαν ο Πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ δικηγόρος κ. Στράτος Παραδιάς και η Πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Βόλου δικηγόρος κ. Νεόκλεια Κρατήρα, Αντιπρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ.

KEN

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απήυθυνε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Παραδιάς στην ομιλία του ανέφερε οτι “ένα σημαντικό πρόβλημα που απασχολεί έναν τεράστιο αριθμό φορολογουμένων σε όλη τη χώρα είναι ο φόρος ακίνητης περιουσίας και ο ΕΝΦΙΑ, για τον οποίο δεν έγινε καμία κουβέντα και καμία μείωση από τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού. Η φορολογία εισοδήματος, μαζί με τον φορολογικό συντελεστή φτάνει μέχρι και το 55%. Με ΕΝΦΙΑ σε απρόσοδα ακίνητα και με φορολογικό συντελεστή 55%, μιλάμε για μία πραγματική καταλήστευση, για μία δήμευση της ιδιωτικής ακίνητης περιουσίας», τόνισε.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

error: Content is protected !!