ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διαψεύδει το stop του ΣτΕ στην Καραμπατζάκη ο Δήμος Βόλου

Την είδηση την οποία διακίνησε η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας, σχετικά με απόφαση του ΣτΕ για το έργο της ανάπλασης της οδού Καραμπατζάκη διαψεύδει η δημοτική αρχή Βόλου. Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρονται τα εξής:

KEN 728X100

Οσο πλησιάζουμε στις εκλογές και η συντριβή τους γίνεται όλο και πιο αντιληπτή και από τους ίδιους, οι εκπρόσωποι της παραδοσιακής διαπλοκής στην πόλη και τα «βλαστάρια» τους, εξαχρειώνονται και ξεπερνούν κάθε όριο παραπληροφόρησης και διαστρέβλωσης της αλήθειας, με συνέπεια τη γελοιοποίησή τους.

Τελευταίο κρούσμα το δήθεν «stop» του Συμβουλίου της Επικρατείας στο έργο για την αναβάθμιση της Ζάχου και της Καραμπατζάκη, με την μετατροπή τους σε οδούς ήπιας κυκλοφορίας και παρεμβάσεις για ανάπλαση πρασίνου, για το οποίο μάλιστα εμφανίστηκαν πανηγυρικοί αλαλαγμοί στα μέσα Ενημέρωσης που διαχειρίζονται γνωστοί φοροφυγάδες και απατεώνες, που ζουν με την φρούδα ελπίδα επιστροφής στο προσοδοφόρο γι αυτούς παρελθόν.

Για να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν το θέμα και να μην πέφτουν οι πολίτες θύματα παραπληροφόρησης πολιτικών τε και κοινών απατεώνων, σημειώνουμε:

Το Συμβούλιο Επικρατείας δεν εξέδωσε κανένα stop για το μεγάλο αυτό έργο, που ενώνει και δεν διχάζει την πόλη, όπως τα γνωστά πολιτικο – οικονομικά συμφέροντα βαρόνων της περιοχής επιχειρούν να εμφανίσουν.

Με μια προσωρινή διαταγή, επί αιτήσεως αναστολής που υπέβαλαν γνωστοί «τσιφλικάδες» της περιοχής, απαγορεύεται μόνο «η επιχείρηση υλικών ενεργειών εκτελέσεως των παραπάνω πράξεων, κατά το μέρος που αυτές θα συνεπάγονταν την κοπή δέντρων ή την επέμβαση σε υφιστάμενη βλάστηση». Και τίποτα άλλο.

Και είναι προφανές ότι και αυτή θα καταπέσει σύντομα, αφού οι παρεμβάσεις και έχουν όλες τις προβλεπόμενες άδειες συγκεντρώσει και είναι προς την κατεύθυνση της ανάπλασης των δύο δρόμων και της κυκλοφοριακής ανακούφισης, που αφορά το σύνολο της τοπικής μας κοινωνίας.

Σε κάθε περίπτωση οι παρεμβάσεις που θα γίνουν προσθέτουν πράσινο και δεν αφαιρούν όπως ψευδώς και με ιδιοτέλεια οι προσωπικά θιγόμενοι, και όσοι ψηφοθηρικά τους στηρίζουν, υποστηρίζουν.

Το έργο θα ξεκινήσει αμέσως μετά τις εκλογές από την παρούσα, που θα είναι και η μελλοντική, Δημοτική Αρχή, γιατί έτσι θέλει και απαιτεί η συντριπτική πλειονότητα της τοπικής μας κοινωνίας, αλλά και η κοινή, στοιχειώδης, λογική, που δεν ανέχεται να ταλανίζεται για να προστατεύονται τα συμφέροντα μιας χούφτας ανθρώπων που, άγνωστο με ποίου δικαιώματος επίκληση, διεκδικούν προνομιακή, και δη προκλητική, μεταχείριση έναντι των υπολοίπων –  πληβείων πολιτών, καταπατώντας και κάνοντας ιδιοκτησία τους δημόσιους χώρους.

error: Content is protected !!