Γιώργος Ξηραδάκης: Μπορώ να εκπροσωπήσω τα συμφέροντα της Ελλάδας στο Ευρωκοινοβούλιο

stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Την πεποίθησή του ότι μπορεί να εκπροσωπήσει τα συμφέροντα της Ελλάδας στο Ευρωκοινοβούλιο, με σκοπό να συμβάλλει στην πραγματική αλλαγή πορείας της ελληνικής οικονομίας και τη δημιουργία θέσεων εργασίας μέσω της ανάπτυξης των επενδύσεων, χρησιμοποιώντας τις γνώσεις του και τη διεθνή του εμπειρία, επανέλαβε μιλώντας προς τους πολίτες της Ελασσόνας, του Τύρναβου και της Λάρισας το Σαββατοκύριακο ο Βολιώτης υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Ξηραδάκης.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής βρέθηκε την Κυριακή στην Ελασσόνα, όπου και συνάντησε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Χαρίτονα, ενώ συναντήθηκε με μέλη της ΝΟΔΕ και βρέθηκε στην πλατεία Ελασσόνας, όπου και συνομίλησε με φίλους και στελέχη της ΝΔ. Αργότερα την ίδια μέρα ο κ. Ξηραδάκης μετέβη στον Τύρναβο και επισκέφθηκε το γραφείο του υποψήφιου δημάρχου Ι. Κόκουρα, ενώ  συναντήθηκε με  στελέχη της ΝΟΔΕ. Στη συνέχεια περιόδευσε στη Λάρισα, όπου και πραγματοποίησε την προγραμματισμένη ομιλία του στην οδό Ρούσβελτ, στο Καφέ ΟΚΟ σε πλήθος κόσμου.

KENT728X100 1

Στην ομιλία επεσήμανε πως θα πρέπει να αξιοποιηθούν τα πλεονεκτήματα της αγροτικής παραγωγής για διεκδίκηση μιας καλύτερης θέσης στις διεθνείς αγορές, αποσκοπώντας στην αναβίωση και διατήρηση του πρωτογενούς τομέα. Επιπλέον, τόνισε πως βασική   προϋπόθεση   για   την   αγροτική   ανάπτυξη και   την   αύξηση   των   εισοδημάτων   των   αγροτών, είναι η αύξηση της παραγωγικότητας, η βελτίωση της διεθνούς ανταγωνιστικότητας της παραγωγής, και η προσαρμοστικότητά της στις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της διεθνούς αγοράς και τις απαιτήσεις του καταναλωτή.

Κλείνοντας, κατέθεσε το όραμά του και την επιθυμία του για εκπροσώπηση την ελληνικής θαλάσσιας οικονομίας και ναυτιλίας στο Ευρωκοινοβούλιο, και για να παρέμβει στην διαμόρφωση μιας σύγχρονης αναπτυξιακής πολιτικής προς όφελος των ελληνικών παραγωγικών κλάδων και όχι μόνο.

Σημειώνεται πως το βράδυ του Σαββάτου ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ συμμετείχε σε εκδήλωση του κόμματος στο κέντρο «Λα Ναβ» του Βόλου, μαζί με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη. Την ίδια ημέρα συμμετείχε στην απονομή των μεταλλίων του 2ου κύπελου κολύμβησης του ΝΟΒΑ, ενώ περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις του ναυταθλητικού σωματείου, του οποίου και είχε υπάρξει αθλητής στα μαθητικά του χρόνια. Επίσης παραβρέθηκε στην εκδήλωση της ΠΟΜΙΔΑ για τα προβλήματα των ιδιοκτητών ακινήτων στην αίθουσα της Εξωραϊστικής Λέσχης.

error: Content is protected !!