ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στη Μακεδονία ο Παύλος Μαρκάκης

fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

 

Στην Μακεδονία την Κυριακή βρέθηκε ο Παύλος Μαρκάκης υπ. Ευρωβουλευτής της ‘’Ελληνικής Λύσης’’ του Κυριάκου Βελόπουλου.

KEN

Το πρωί πέρασε από την Θεσσαλονίκη όπου είχε συναντήσεις με φίλους και στελέχη της ‘’Ελληνικής Λύσης’’.  Με πολλούς από αυτούς διατηρεί φιλικές και συναδελφικές σχέσεις από την εποχή των φοιτητικών χρόνων στη Πολυτεχνική Σχολή Θεσσαλονίκης. Στα παλιά τους στέκια συζήτησαν την σημερινή πολιτική κατάσταση και ιδιαίτερα όπως αυτή έχει επηρεαστεί μετά την ταπεινωτική συμφωνία των Πρεσπών.

Του μετέφεραν την βούληση μεγάλης μερίδας  του εκλογικού σώματος να στηρίξουν τον Κυριάκο Βελόπουλο, αναγνωρίζοντας την μαχητική επιχειρηματολογία του για την ακύρωση της Συμφωνίας και παράλληλα δήλωσαν πρόθυμοι να  βοηθήσουν τον Παύλο Μαρκάκη στην σταυροδοσία  μιας και έχουν πλέον την δυνατότητα αυτή μέσα από το ψηφοδέλτιο της ‘’Ελληνικής Λύσης’’  για τις Ευρωεκλογές.

Το απόγευμα παρακολούθησε την ομιλία του Προέδρου σε μια ασυνήθιστα μεγάλή συγκέντρωση κατοίκων των Σερρών. Είχε την ευκαιρία έτσι να αφουγκραστεί τον παλμό αλλά και την ανησυχία των ακροατών για τις μελλοντικές εξελίξεις στα Εθνικά θέματα, καθώς και τις παρενέργειες που ήδη άρχισε να παράγει η ‘’συμφωνία’’ των Πρεσπών στην Μακεδονία μας.

Η γενική διαπίστωση είναι ότι τα ποσοστά της ‘’Ελληνικής Λύσης’’ στην Μακεδονία μας είναι ιδιαίτερα υψηλά  και εξασφαλίζουν την εκπροσώπηση του κόμματος του Κυριακού Βελόπουλου στην Ευρωβουλή και με πολλούς βουλευτές στο Ελληνικό κοινοβούλιο.   

error: Content is protected !!