Με τον Διοικητή της 5ης Υ.Π.Ε. συναντήθηκε το Δ.Σ. του Σωματείου ΕΚΑΒ-Θεσσαλίας με θέμα την αποχή των εργαζομένων του ΕΚΑΒ

stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Σήμερα στις 14-05-2019 και ώρα 13:00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Διοικητή της 5ης Υ.Π.Ε. κ. Νέστωρα Αντωνίου με το Προεδρείο του Δ.Σ. του Σωματείου ΕΚΑΒ-Θεσσαλίας, Πρόεδρο κ. Ιωάννη Γούλα, Αντιπρόεδρο κ. Ιωάννη Μακρυγιάννη και Γραμματέα  κ. Ακριβή Σαράφη, μετά από αίτηση που κατατέθηκε εγγράφως στην 5η Υ.Π.Ε.

Το πρώτο θέμα της συνάντησης  ήταν η ενημέρωση για την εν εξελίξει Αποχή των Εργαζομένων του ΕΚΑΒ-Θεσσαλίας από τις Δευτερογενείς Μεταφορές (Εξιτήρια-Επανεξετάσεις- Επιστροφές από ΤΕΠ).

Ο Διοικητής άκουσε τις απόψεις των μελών του Δ.Σ του ΕΚΑΒ – Θεσσαλίας ότι πρέπει να γίνουν προσλήψεις σε ανθρώπινο δυναμικό είτε από το ΕΚΑΒ είτε από τα Νοσοκομεία.

Συμφώνησε με τις απόψεις του Προεδρείου του Δ.Σ. του Σωματείου ΕΚΑΒ-Θεσσαλίας και δεσμεύτηκε ότι θα μεταφέρει τις προτάσεις και τα αιτήματα στο Υπουργείο Υγείας.

Το δεύτερο θέμα ήταν η μεταφορά του Τομέα ΕΚΑΒ Τρικάλων από το κτήριο στο οποίο στεγάζεται σήμερα σε υπόγειο χώρο του Γ.Ν. Τρικάλων.

Συμφώνησε και κατανόησε ότι πρέπει να παραμείνει ο  Τομέας ΕΚΑΒ Τρικάλων στο υπάρχων κτήριο και ότι θα κάνει τις απαραίτητες προσπάθειες προς το Γ.Ν. Τρικάλων και στους αρμόδιους φορείς ώστε να μην γίνει η μεταφορά του Τομέα ΕΚΑΒ Τρικάλων και να παραμείνει στις εγκαταστάσεις όπου στεγάζεται σήμερα.

Πηγή: onlarissa.gr

KENT 2
error: Content is protected !!