Σάπκας για υπόθεση με το άσεμνο βίντεο: «Αιδώς Αργείοι!»

milonas 728x120

«Αιδώς Αργείοι!» τιτλοφορείται δηκτική παρέμβαση του αντιδημάρχου Πολιτισμού του δήμου Λαρισαίων κι εκ νέου υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Πάνου Σάπκα, με αφορμή τα όσα συνέβησαν με το άσεμνο βίντεο που προβλήθηκε από την τηλεόραση στο εκλογικό κέντρο της “Συμπαράταξης Λαρισαίων”.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Σάπκα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: “Μου προκάλεσε αλγεινή εντύπωση, όχι τόσο η κακόβουλη «παρέμβαση» στην οθόνη του εκλογικού κέντρου της παράταξής μας «Συμπαράταξη Λαρισαίων» με την προβολή άσεμνου βίντεο… (Μπορεί να ήταν μια «πλάκα» από νεαρούς «hackers» που θέλησαν με αυτό τον τρόπο να την «πουν» στο κατεστημένο. Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι μπορεί να προήλθε από κάπου αλλού) …Όσο με στεναχώρησε, η αντίδραση συναδέλφων υποψηφίων άλλης παράταξης, αλλά και η ανακοίνωση της ίδιας της παράταξης που ούτε καν καταδίκασε το γεγονός για τα μάτια του κόσμου. Αντί της αυτονόητης καταδίκης, έκαναν αναρτήσεις στο fb και σχόλια με υπονούμενα!

Κι αναρωτιέμαι: πού είναι ο πολιτικός πολιτισμός που ευαγγελίζονται;

Κι ακόμη χειρότερα, πού είναι η ανθρωπιά! Μπορεί να καίγεται το σπίτι του διπλανού σου κι εσύ να βγάζεις φωτογραφίες και να γελάς; Μπορεί να τραυματίζεται ένας συμπολίτης κι εσύ να προσπερνάς; Μπορεί να θίγεται η υπόληψη κάποιου κι εσύ να κάνεις «πιπεράτα» αστειάκια;
Αυτός που τελικά εκτίθεται με τέτοια περιστατικά είναι η πόλη!

Πώς λοιπόν, θα τους εμπιστευτείς την τύχη σου, το μέλλον σου, την καθημερινότητά σου; Πόσο μπορούν να πάνε τη… Λάρισα μπροστά;

Ζούμε σε μια μεγάλη-μικρή κοινωνία, γνωριζόμαστε μεταξύ μας και όλοι κρινόμαστε. Όμως, δεν πτοούμαστε! Αντιθέτως με μεγαλύτερη θέρμη θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με βάση τις αρχές της αλληλεγγύης, της συνέργειας, της προσφοράς, της ανεκτικότητας, του πολιτικού πολιτισμού.

Για τους άλλους, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι «Αιδώς Αργείοι!»

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!