Ασφαλτικές εργασίες στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας

stergiou
fotou
728x110 3

Με εντατικούς ρυθμούς, συνεχίζονται σε πολλές περιοχές και οδικά τμήματα αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων, ασφαλτικές εργασίες και εργασίες οδοστρωσίας.

728X100 3

Ασφαλτικές εργασίες πραγματοποιούνται στα Άνω και Κάτω Λεχώνια, στο Αϊδίνι και τις Μικροθήβες, στο πλαίσιο του έργου «Άμεση αποκατάσταση βλαβών στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας ΠΕΜΣ», προϋπολογισμού 2 εκ. ευρώ, όπως και στο οδικό τμήμα Αγριά – Δράκεια – Χάνια, προϋπολογισμού 500.000,00€, στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση οδού Αγριά-Δράκεια-Χάνια». Παρόμοιες εργασίες πραγματοποιούνται και στο Βένετο στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση οδικού δικτύου ΠΕΜΣ – Τεχνικά», προϋπολογισμού 1.800.000,00€. Στο συγκεκριμένο οδικό τμήμα οι εργασίες ασφαλτόστρωσης πραγματοποιούνται μετά την κατασκευή τοιχίου πλάτους 50 μέτρων. 

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη ανέφερε «Καθημερινές είναι οι παρεμβάσεις της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε οδικά τμήματα τα οποία χρήζουν άμεσης αποκατάστασης ζημιών. Είμαστε καθημερινά δίπλα στους πολίτες, τους ακούμε, καταγράφουμε τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών και σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, τους Δήμους και τις Τεχνικές μας Υπηρεσίες αποκαθιστούμε τις ζημιές, υλοποιώντας παράλληλα νέα έργα».

error: Content is protected !!