ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ο Δήμος Βόλου πρέπει να στηρίζει την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας»

Τη συνεργασία του Δήμου με τη νομαρχιακή μονάδα του πρώην ΠΕΔΥ Βόλου στους τομείς της προληπτικής ιατρικής και της ενημέρωσης, συμφώνησε η υποψήφια Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» κ. Νάνσυ Καπούλα με το διευθυντή της μονάδας κ. Γιώργο Μπακούλα, σε συνάντηση που πραγματοποίησαν.

KEN 728X100 2

Τόσο η υποψήφια Δήμαρχος Νάνσυ Καπούλα όσο και ο κ. Μπακούλας υποστήριξαν πως η προληπτική ιατρική πρέπει να είναι ενισχυμένη, μειώνοντας μ’ αυτόν τον τρόπο τα υπέρογκα ποσά για έξοδα θεραπείας στο μέλλον.

«Ο Δήμος πρέπει να στηρίξει το κομμάτι της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας», τόνισε η υποψήφια Δήμαρχος Νάνσυ Καπούλα, ενώ αναφέρθηκε και στο σωστό συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων φορέων, ώστε να πραγματοποιηθούν δράσεις και ενημερωτικές ομιλίες για θέματα υγείας στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. 

Η έλλειψη ιατρικού προσωπικού, τεχνικής υποστήριξης των μηχανημάτων και υποδομών, είναι τα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η νομαρχιακή μονάδα του πρώην ΠΕΔΥ Βόλου, σύμφωνα με το διευθυντή κ. Γιώργο Μπακούλα.

Ακολούθησε συνάντηση της κ. Καπούλα με το προεδρείο του Συλλόγου Εργαζομένων πρώην ΙΚΑ, όπου ενημερώθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Νάνσυ Καπούλα για τα γραφειοκρατικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη συνεργασία που έχουν με τις υπηρεσίες του Δήμου Βόλου, με άμεσο αντίκτυπο στους ασφαλισμένους και τους συνταξιούχους.

error: Content is protected !!