Στις «φαντασιώσεις» Καπούλα απαντά η διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ

stergiou
fotou
728x110 3

Ανακοίνωση με την οποία απαντά στα όσα κατήγγειλε χθες στο debate του astra tv η Νάνσυ Καπούλα, εξέδωσε η διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ:

728X100 3

Υπήρξε ομολογουμένως τρομακτική, από κάθε άποψη, η εμφάνιση της υποψήφιας Νάνσυς Καπούλα στο debate που διοργάνωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ASTRA.

Μεταξύ άλλων τρόμαξε τους πολίτες με τις θέσεις που υποστήριξε για τη ΔΕΥΑΜΒ και την λειτουργία της, καθώς αυτές είτε είναι προϊόν θηριώδους άγνοιας, είτε μιας συνειδητής και δόλιας αλλοίωσης και διαστρέβλωσης της αλήθειας, που εν τέλει πλήττει ευθέως, και χωρίς κανένα λόγο, την εικόνα και τα συμφέροντα της πόλης και των πολιτών, τα οποία προδήλως θέτει σε υποδεέστερη σειρά από τα ιδιοτελή δικά της.

Σημειώνουμε λοιπόν τα εξής, αποκλειστικά και μόνο για την αποκατάσταση της αλήθειας και ενημέρωση των πολιτών:

  1. Η απολύμανση του πόσιμου νερού, επιβεβλημένη από την νομοθεσία με χλώριο, πραγματοποιείται με πλήρως αυτόματο τρόπο. Δηλαδή με έγχυση του απολυμαντικού με δοσομετρική αντλία και on line μέτρηση του αποτελέσματος. Τα εγκατεστημένα συστήματα τηλεπαρακολουθούνται και τηλεχειρίζονται.
  2. Οι αναλύσεις του πόσιμου νερού που πραγματοποιούνται αποκλειστικά σε διαπιστευμένα εργαστήρια – όπως είναι και της ΔΕΥΑΜΒ – κοινοποιούνται στους αρμόδιους κρατικούς φορείς και αναρτώνται στην ιστοσελίδα της επιχείρησης.
  3. Οι εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων λειτουργούν άψογα και, όπως προβλέπει η περιβαλλοντική άδεια, κάθε μήνα τα αποτελέσματα της επεξεργασίας, αλλά και τα χαρακτηριστικά του ανεπεξέργαστου λύματος στην είσοδο των εγκαταστάσεων αναγγέλλονται στην αρμόδια διεύθυνση της περιφέρειας.

Επομένως, τα σχόλια περί ρίψης χλωρίου με μπιτόνια και οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί για την λειτουργία του βιολογικού, είναι παντελώς ψευδή και προξενούν κακό στην πόλη, της οποίας την διοίκηση φαντασιώνεται η Νάνσυ.

error: Content is protected !!