Εκρηκτικό το κλίμα από τους νεολαίους της Ν.Δ. στην επίσκεψη Μητσοτάκη στο εκλογικό της Νέας Δημοκρατίας (φωτο – βίντεο))

milonas 728x90 1
728x110 1

Πανηγυρικό το κλίμα της υποδοχής του αρχηγού της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη και στα εκλογικά κέντρα της Ρένας Καραλαριώτου, αλλά και της ΝΔ στη Λάρισα αμέσως μετά την επίσκεψη στο εκλογικό του Κώστα Αγοραστού.

«Τέτοια συγκέντρωση έχει να γίνει πάρα πολλά χρόνια. Άγγιξες καρδιές πρόεδρε», είπε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χρ. Καπετάνος στον Κ. Μητσοτάκη».

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Εκρηκτικό το κλίμα από τους νεολαίους της Ν.Δ. στην επίσκεψη Μητσοτάκη στο εκλογικό της Νέας Δημοκρατίας (φωτο - βίντεο))Εκρηκτικό το κλίμα από τους νεολαίους της Ν.Δ. στην επίσκεψη Μητσοτάκη στο εκλογικό της Νέας Δημοκρατίας (φωτο - βίντεο))Εκρηκτικό το κλίμα από τους νεολαίους της Ν.Δ. στην επίσκεψη Μητσοτάκη στο εκλογικό της Νέας Δημοκρατίας (φωτο - βίντεο))Εκρηκτικό το κλίμα από τους νεολαίους της Ν.Δ. στην επίσκεψη Μητσοτάκη στο εκλογικό της Νέας Δημοκρατίας (φωτο - βίντεο))Εκρηκτικό το κλίμα από τους νεολαίους της Ν.Δ. στην επίσκεψη Μητσοτάκη στο εκλογικό της Νέας Δημοκρατίας (φωτο - βίντεο))Εκρηκτικό το κλίμα από τους νεολαίους της Ν.Δ. στην επίσκεψη Μητσοτάκη στο εκλογικό της Νέας Δημοκρατίας (φωτο - βίντεο))Εκρηκτικό το κλίμα από τους νεολαίους της Ν.Δ. στην επίσκεψη Μητσοτάκη στο εκλογικό της Νέας Δημοκρατίας (φωτο - βίντεο))

 

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!