ΔΗΜΤΟ ΝΔ Βόλου: Ανάγκη ενότητας του κόμματος

milonas 728x120

“Ιδιαιτέρως σημαντικές ήταν οι τελευταίες μέρες για την παράταξη μας σε τοπικό επίπεδο καθώς την πόλη μας επισκέφθηκαν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης και ο επικεφαλής της ΝΔ στο Ευρωκοινοβούλιο Μανώλης Κεφαλογιάννης” σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Βόλου, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 11/5/2019 σε μια απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας, παρευρέθηκε ο αντιπρόεδρος του κόμματος μας Άδωνις Γεωργιάδης συνοδευόμενος από τους υποψηφίους ευρωβουλευτές Βασιλική Λαζαράκου, Νίκη Τζαβέλα αλλά και τον συντοπίτη μας υποψήφιο ευρωβουλευτή Γιώργο Ξηραδάκη. 

Την Τρίτη 14/5/2019 τα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας επισκέφθηκε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης όπου μίλησε στα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε αλλά και σε πλήθος στελεχών και μελών του κόμματος. 

Και οι δύο εξέφρασαν την πεποίθησή τους ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου θα είναι νικηφόρο για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, γεγονός που θα προκαλέσει άμεσες εξελίξεις ώστε η χώρα μας να απαλλαγεί από την καταστροφική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. 

Δεν παρέλειψαν βέβαια να αναφερθούν και στις αυτοδιοικητικές εκλογές Α και Β βαθμού, δίνοντας έτσι το σύνθημα της νίκης και σε αυτή την εκλογική μάχη. Για τον λόγο αυτό τόσο ο κ. Γεωργιάδης όσο και ο κ. Κεφαλογιάννης, επισκέφθηκαν το εκλογικό κέντρο της υποψήφιας δημάρχου Βόλου κ. Νάνσυς Καπούλα, εκφράζοντας για ακόμα μια φορά την απόλυτη στήριξη του κόμματος της ΝΔ στο πρόσωπό της.

Τέλος οι κ.κ. Γεωργιάδης και Κεφαλογιάννης αναφέρθηκαν στην ανάγκη ενότητας του κόμματος για τις εκλογικές μάχες που έρχονται με το βλέμμα πάντα στις Εθνικές εκλογές του Οκτωβρίου κι εξήραν την στάση της ΝΟ.Δ.Ε Μαγνησίας και των υπολοίπων κομματικών οργανώσεων που αποτελούν πυλώνα ενότητας και δυναμικής παρουσίας του κόμματος στην τοπική κοινωνία.

error: Content is protected !!