Μπέος: «Θέλει να γίνει δήμαρχος ο Καπούλας κι έβαλε μπροστά την κόρη του»

milonas 728x120

Ευθεία επίθεση στον Βαγγέλη Καπούλα εξαπέλυσε ο δήμαρχος Βόλου και εκ νέου υποψήφιος Αχιλλέας Μπέος, μιλώντας σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή
“Κεντρική Ελλάδα καλησπέρα” της TRT. Ο κ. Μπέος τόνισε οτι ο κ. Καπούλας θέλει να γίνει δήμαρχος κι έβαλε μπροστά την κόρη του. Συγκεκριμένα ανέφερε:

“Χθες μαζεύτηκαν υποψήφιοι στο εκλογικό κέντρο και τους έκανε υποδείξεις και σχεδιασμό ο Βαγγέλης Καπούλας. Η μεγάλη του γένους σχολή. Ο Καπούλας θέλει να γίνει δήμαρχος κι έβαλε μπροστά την κόρη του. Ο κόσμος τον ξέρει. Μπορεί να είναι και θετικό που τον ξέρουν. Θα κριθούν σε δέκα ημέρες.”

Αναφερόμενος στην επόμενη μέρα και στην συνύπαρξή του με τους αντιπάλους του στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου είπε: “πανηγύριζαν οταν τέθηκα σε αργία. Έκαναν αγώνα για να μην επιστρέψω και παρακαλούσαν για να καταδικαστώ. Αυτό δεν είναι έντιμο. Και δείχνει τι άνθρωποι είναι. Όταν αθωώθηκα πανηγυρικά έπρεπε να ζητήσουν μία συγνώμη. Να πούνε οτι έκαναν λάθος. Το επιχείρημά τους τόσα χρόνια είναι οτι εγώ θα κατδικαζόμουν. Έλεγαν οτι δε θα μπορούσαν καν να βάλω υποψηφιότητα. Τρεις μήνες πριν, έλεγαν οτι σκάει σκάνδαλο! Αλλά κι εκεί έπεσαν έξω. Ποιο σκάνδαλο επί ημερών μου; Εγώ είμαι από πάνω όλη μέρα. Οι τρεις από τους τέσσερις δεν έχουν δικούς τους συνδυασμούς στα τοπικά συμβούλια. Προσπαθούσαν με τέτοια κόλπα να πάρουν κόσμο”.

 

error: Content is protected !!