«Τσιγάρο ή Παιδεία;» – Εκδήλωση στον Βόλο

milonas 728x120

Την Τετάρτη 29/5/2019 και ώρα 7.30 στην Εξωραϊστική Λέσχη Βόλου διοργανώνεται αντικαπνιστική εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους  με πρωτοβουλία του ευεργέτη της πόλης κ. Τσιμά Χαράλαμπου και του Ροταριανού Ομίλου Βόλου. 

 Στην εκδήλωση συμμετέχει η Πνευμονολογική κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με ομιλητή τον κ. Γουργουλιάνη Κωνσταντίνο, o  οποίος και θα απονείμει τιμητική πλακέτα στον κ. Τσιμά για την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο,  ο γνωστός πνευμονολόγος Χρήστου Κωνσταντίνος, και η συγγραφέας/ εκπαιδευτικός Γεροστάθη Ζωή με το  βιβλίο ‘«Χοπ …..Τρύπωσα» 

Την εκδήλωση πλαισιώνουν  στο αρμόνιο ο κ. Καραλάκος Ιωάννης εκπαιδευτικός η μικρή Αλεξάνδρα Καραβασάνη σόλο τραγούδι, καθώς και οι μαθητές  του  Στ 2 τμήματος  του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Ιωνίας με ένα θεατρικό δρώμενο με θέμα το τσιγάρο και τα συστατικά του και δύο τραγούδια υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών Τσιμπλούλη Γεράσιμου και Παπαβασιλείου Αικατερίνης. 

Την εκδήλωση συντονίζει ο δημοσιογράφος Σωτήρης Πολύζος 

Η είσοδος  είναι ελεύθερη.

Το κέρδος της συγγραφέως από την πώληση του βιβλίου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα διπλασιαστεί από τον κ. Τσιμά Χ.  και θα προσφερθεί στην ΕΛΕΠΑΠ.    

error: Content is protected !!