Ανακοίνωση του Κώστα Βαϊούλη για τον βανδαλισμό στο εκλογικό κέντρο της «Λαρισαίων Κοινόν»

stergiou
fotou
728x110 3

Σε ανακοίνωσή του, με αφορμή τον βανδαλισμό του εκλογικού κέντρου, ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Λαρισαίων Κοινόν» Κώστας Βαϊούλης αναφέρει τα εξής:

Η Δημοτική Πατριωτική Παράταξη «Λαρισαίων Κοινόν» ενοχλεί.

  • Ενοχλεί με τις πατριωτικές της θέσεις.
  • Ενοχλεί με τη σοβαρότητά της.
  • Ενοχλεί με τις αξίες που πρεσβεύει.
  • Ενοχλεί με τη δυναμική της.

Κι ακριβώς γι αυτό, σήμερα έγινε στόχος άνανδρης επίθεσης, στόχος όσων εδώ και χρόνια ταλαιπωρούν την πατρίδα μας, την πόλη μας, τις γειτονιές μας, με το θράσος τους και τον χουλιγκανισμό τους.

Δεν θα τους ακολουθήσουμε  στην προσπάθειά τους να δυναμιτίσουν το κλίμα των αυτοδιοικητικών εκλογών. Θα συνεχίσουμε με σύνεση, ηρεμία και αποφασιστικότητα τον αγώνα μας για το καλό της Λάρισας . Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση πως τέτοιες αντιδημοκρατικές ενέργειες ΔΕΝ μας φοβίζουν ούτε μας τρομοκρατούν.  Αντίθετα χαλυβδώνουν την πίστη μας για να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά την προσπάθειά μας..

Καλούμε τον λαό της πόλης να συμπαραταχθεί μαζί μας στον αγώνα για μια πόλη αντάξια της ιστορίας της και του πολιτισμού της. Καλούμε τους φορείς και τις δημοτικές παρατάξεις να καταδικάσουν τέτοιες πράξεις βίας, που είναι ξένες προς την ταυτότητά μας χωρίς κανένα «αλλά», χωρίς καμία δικαιολογία.

Η Λάρισα είναι συνυφασμένη με αγώνες αντίστασης και δημιουργίας ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ!!!

Πηγή: onlarissa.gr

728X100 3
error: Content is protected !!