ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στέλλα Μπίζιου: Η Λάρισα έστειλε χθες βράδυ ηχηρό μήνυμα πολιτικής αλλαγής

milonas 728x120

«Η Λάρισα έστειλε ηχηρό μήνυμα πολιτικής αλλαγής. Μια πολιτική αλλαγή που θα ξεκινήσει το βράδυ της 26ης Μαΐου, όταν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα στείλουν από την κάλπη των ευρωεκλογών, τον λογαριασμό της εξαπάτησης, πίσω στην χειρότερη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης». Με τα λόγια αυτά σχολίασε την επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λάρισα, η πολιτευτής του κόμματος κα Στέλλα Μπίζιου.

 

Η κα Μπίζιου, η οποία είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον πρόεδρο του κόμματος, λίγο πριν την ομιλία του τελευταίου στην πλατεία Ταχυδρομείου, κάνει λόγο για «μια συγκέντρωση βγαλμένη από τα παλιά» και καταλήγει:

«Ο πολίτης της Λάρισας, ο αγρότης και ο κτηνοτρόφος του νομού, ο ελεύθερος επαγγελματίας και ο επιχειρηματίας, ο άνεργος πτυχιούχος και οι εργαζόμενοι των 380 ευρώ, άκουσαν τον επόμενο Πρωθυπουργό της χώρας να μιλάει με τόλμη και ειλικρίνεια, αποφεύγοντας τις ανεδαφικές υποσχέσεις.

 

Άκουσαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ενώνει και όχι να διχάζει τους Έλληνες. Να τους δίνει όραμα και ελπίδα και να μην τους εξαπατά ξεδιάντροπα όπως κάνει τέσσερα χρόνια τώρα ο πρωθυπουργός του λαϊκισμού και της εξαπάτησης. Ο πολίτης της Λάρισας πλέον γνωρίζει και στις 26 Μαΐου θα κάνει την πολιτική αλλαγή προσωπική του υπόθεση».

Στέλλα Μπίζιου: Η Λάρισα έστειλε χθες βράδυ ηχηρό μήνυμα πολιτικής αλλαγής

Στέλλα Μπίζιου: Η Λάρισα έστειλε χθες βράδυ ηχηρό μήνυμα πολιτικής αλλαγήςΣτέλλα Μπίζιου: Η Λάρισα έστειλε χθες βράδυ ηχηρό μήνυμα πολιτικής αλλαγής

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!