Στο εκλογικό κέντρο του Κ. Αγοραστού το βράδυ της Τετάρτης ο φακός του onlarissa.gr

milonas

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχθηκε χθες πλήθος Λαρισαίων. Μάλιστα, μετά το πέρας της ομιλίας του εκατοντάδες συμπολίτες μας «έφραξαν» τον δρόμο για τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, θέλοντας να τον χαιρετήσουν ή να βγουν μια φωτογραφία μαζί του.

Νωρίτερα, οι εκλεκτοί της «Συμμαχίας Υπέρ των Πολιτών» του Κώστα Αγοραστού κατέκλυσαν το εκλογικό κέντρο της παράταξης αναμένοντας την ομιλία του κ. Μητσοτάκη.

Εκεί βρέθηκε ο φακός του onlarissa.gr που απαθανάτισε τις στιγμές τους.

Δείτε φωτογραφίες:

Στο εκλογικό κέντρο του Κ. Αγοραστού το βράδυ της Τετάρτης ο φακός του onlarissa.grΣτο εκλογικό κέντρο του Κ. Αγοραστού το βράδυ της Τετάρτης ο φακός του onlarissa.grΣτο εκλογικό κέντρο του Κ. Αγοραστού το βράδυ της Τετάρτης ο φακός του onlarissa.grΣτο εκλογικό κέντρο του Κ. Αγοραστού το βράδυ της Τετάρτης ο φακός του onlarissa.grΣτο εκλογικό κέντρο του Κ. Αγοραστού το βράδυ της Τετάρτης ο φακός του onlarissa.grΣτο εκλογικό κέντρο του Κ. Αγοραστού το βράδυ της Τετάρτης ο φακός του onlarissa.grΣτο εκλογικό κέντρο του Κ. Αγοραστού το βράδυ της Τετάρτης ο φακός του onlarissa.grΣτο εκλογικό κέντρο του Κ. Αγοραστού το βράδυ της Τετάρτης ο φακός του onlarissa.grΣτο εκλογικό κέντρο του Κ. Αγοραστού το βράδυ της Τετάρτης ο φακός του onlarissa.grΣτο εκλογικό κέντρο του Κ. Αγοραστού το βράδυ της Τετάρτης ο φακός του onlarissa.grΣτο εκλογικό κέντρο του Κ. Αγοραστού το βράδυ της Τετάρτης ο φακός του onlarissa.grΣτο εκλογικό κέντρο του Κ. Αγοραστού το βράδυ της Τετάρτης ο φακός του onlarissa.grΣτο εκλογικό κέντρο του Κ. Αγοραστού το βράδυ της Τετάρτης ο φακός του onlarissa.grΣτο εκλογικό κέντρο του Κ. Αγοραστού το βράδυ της Τετάρτης ο φακός του onlarissa.grΣτο εκλογικό κέντρο του Κ. Αγοραστού το βράδυ της Τετάρτης ο φακός του onlarissa.grΣτο εκλογικό κέντρο του Κ. Αγοραστού το βράδυ της Τετάρτης ο φακός του onlarissa.grΣτο εκλογικό κέντρο του Κ. Αγοραστού το βράδυ της Τετάρτης ο φακός του onlarissa.grΣτο εκλογικό κέντρο του Κ. Αγοραστού το βράδυ της Τετάρτης ο φακός του onlarissa.grΣτο εκλογικό κέντρο του Κ. Αγοραστού το βράδυ της Τετάρτης ο φακός του onlarissa.grΣτο εκλογικό κέντρο του Κ. Αγοραστού το βράδυ της Τετάρτης ο φακός του onlarissa.grΣτο εκλογικό κέντρο του Κ. Αγοραστού το βράδυ της Τετάρτης ο φακός του onlarissa.grΣτο εκλογικό κέντρο του Κ. Αγοραστού το βράδυ της Τετάρτης ο φακός του onlarissa.grΣτο εκλογικό κέντρο του Κ. Αγοραστού το βράδυ της Τετάρτης ο φακός του onlarissa.grΣτο εκλογικό κέντρο του Κ. Αγοραστού το βράδυ της Τετάρτης ο φακός του onlarissa.grΣτο εκλογικό κέντρο του Κ. Αγοραστού το βράδυ της Τετάρτης ο φακός του onlarissa.grΣτο εκλογικό κέντρο του Κ. Αγοραστού το βράδυ της Τετάρτης ο φακός του onlarissa.grΣτο εκλογικό κέντρο του Κ. Αγοραστού το βράδυ της Τετάρτης ο φακός του onlarissa.gr

Πηγή: onlarissa.gr

Facebook Comments