Το «τετ α τετ» Μητσοτάκη – Καντώνια στην Exalco και το μήνυμα του προέδρου της ΝΔ

milonas 728x90 1
FCO Banner 728x110 1

Του Λευτέρη Παπαστεργίου

Ηχηρό μήνυμα στήριξης των επιχειρήσεων έστειλε ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκηςαπό την Exalco λίγη ώρα πριν βρεθεί στη Λάρισα για την προγραμματισμένη του ομιλία.

Τον πρόεδρο της ΝΔ υποδέχθηκε ο πρόεδρος του ομίλου κ. Γιάννης Καντώνιας, με τον οποίο συνδέεται με στενή φιλία χρόνων, καθώς και τα μέλη του ΔΣ της εταιρείας Γιώργος Καντώνιαςκαι Βασίλης Τσιάρας.

“Παρακολουθώ την πορεία της εταιρείας και χαίρομαι για την ανάπτυξη της. Στόχος μου είναι η κυβέρνηση της ΝΔ να διευκολύνει με την πολιτική της όλες τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας στην χώρα μας”, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ξεναγήθηκε στους χώρους διοίκησης και παραγωγής και συνομίλησε με τους εργαζομένους της επιχείρησης.

Λίγες ώρες αργότερα άλλωστε, ο πρόεδρος της ΝΔ από την πλατεία Ταχυδρομείου έκανε λόγο για την μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων και επανέλαβε πως «η ΝΔ είναι η παράταξη των ελεύθερων επαγγελματιών» και η μόνη που με την πολιτική της μπορεί να φέρει επενδύσεις στον τόπο.

Το «τετ α τετ» Μητσοτάκη - Καντώνια στην Exalco και το μήνυμα του προέδρου της ΝΔΤο «τετ α τετ» Μητσοτάκη - Καντώνια στην Exalco και το μήνυμα του προέδρου της ΝΔΤο «τετ α τετ» Μητσοτάκη - Καντώνια στην Exalco και το μήνυμα του προέδρου της ΝΔΤο «τετ α τετ» Μητσοτάκη - Καντώνια στην Exalco και το μήνυμα του προέδρου της ΝΔΤο «τετ α τετ» Μητσοτάκη - Καντώνια στην Exalco και το μήνυμα του προέδρου της ΝΔΤο «τετ α τετ» Μητσοτάκη - Καντώνια στην Exalco και το μήνυμα του προέδρου της ΝΔ

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!