ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δεύτερος ογκολόγος στο Νοσοκομείο Βόλου, συγκίνηση από τον Γιώργο Ρήγα

milonas

Την συγκίνηση, αλλά και την ικανοποίησή του για την θετική έκβαση με την τοποθέτηση δεύτερου μόνιμου ιατρού στην Μονάδα Χημειοθεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου την ερχόμενη Δευτέρα εξέφρασε με δήλωσή του το απόγευμα ο μοναδικός μέχρι τώρα μόνιμος ιατρός της Μονάδας κ. Γεώργιος Ρήγας.
Ο γνωστός και αγαπητός ιατρός, φανερά συγκινημένος δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του για τα χαρμόσυνα νέα, που εδώ και ένα περίπου χρόνο ανέμενε μαζί με τους εκατοντάδες καρκινοπαθείς που κάθε χρόνο δέχονται την ιατρική φροντίδα της Μονάδας.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Ρήγας αναφέρει στη δήλωσή του: «Την προσεχή Δευτέρα 20/05/2019 «Φοράει την Ιατρική Μπλούζα» η Δεύτερη Μόνιμη Παθολόγος-Ογκολόγος στη Μονάδα Χημειοθεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου «ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ». Είναι ώρα χαράς, ικανοποίησης και συγχαρητηρίων σε όσους συνέβαλαν στο ευτυχές αυτό γεγονός. Πρόκειται για μια εξαιρετική Συνάδελφο,που μαζί με τον καταξιωμένο στις καρδιές του κόσμου κο Μιχαηλίδη και τον υποφαινόμενο, ευελπιστούμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα επιστημόνων με μεράκι, όρεξη για δουλειά και απτά αποτελέσματα και κυρίως να αποδώσουμε στους καρκινοπαθείς συμπολίτες μας την ιατρική φροντίδα που δικαιούνται.
Ευχαριστώ όλους αυτούς που συνετέλεσαν σε αυτό το αποτέλεσμα. Ελπίζω σύντομα να πάρουν σάρκα και οστά και τα υπόλοιπα όνειρα του Προσωπικού της Μονάδας Χημειοθεραπείας: Γιατρών, Νοσηλευτριών, Διοικητικού Προσωπικού: η Δημιουργία Ογκολογικής Κλινικής και
Ακτινοθεραπευτικού Τμήματος».

Facebook Comments