Δημοσκόπηση της ALCO για την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Μπροστά ο Αγοραστός

stergiou
fotou
728x110 3

Νέα δημοσκόπηση παρουσιάστηκε σήμερα για την περιφέρεια Θεσσαλίας που φαίνεται να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα όσο φτάνουμε πιο κοντά στις εκλογές.

728X100

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση της Alco που έγινε για το newsit.gr, ο νυν περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός έχει μεγάλο προβάδισμα στους ψηφοφόρους ο οποίος έχει και την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.

Στην συνέχεια ακολουθούν ο Νίκος Τσιλιμίγκας που έχει την στήριξη του ΚΙΝΑΛ και ο Δημήτρης Κουρέτας ο οποίος προέρχεται από το Ποτάμι.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης:

Στο ερώτημα ποιον θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη Θεσσαλίας αν είχαμε εκλογές την επόμενη Κυριακή απάντησαν:

Αγοραστός 46%

Τσιλιμίγκας 16%

Κουρέτας 6%

Τσιαπλές 4%

Μπίλλη 4%

Ακριβός 2%

Δελημήτρος 1%

Ντούρος 1%

ΔΞ/ΔΑ 17%

Στο ερώτημα ποιον θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη Θεσσαλίας αν είχαμε εκλογές την επόμενη Κυριακή (ποσοστό επί των έγκυρων) απάντησαν:

Αγοραστός 48%

Τσιλιμίγκας 17%

Κουρέτας 7%

Τσιαπλές 4%

Μπίλλη 4%

Ακριβός 2%

Δελημήτρος 1%

Ντούρος 1%

ΔΞ/ΔΑ 18%

Δείτε αναλυτικά όλη την έρευνα:

Δημοσκόπηση ALCO: Φλερτάρει με την εκλογή από την πρώτη Κυριακή ο ΑγοραστόςΔημοσκόπηση ALCO: Φλερτάρει με την εκλογή από την πρώτη Κυριακή ο ΑγοραστόςΔημοσκόπηση ALCO: Φλερτάρει με την εκλογή από την πρώτη Κυριακή ο ΑγοραστόςΔημοσκόπηση ALCO: Φλερτάρει με την εκλογή από την πρώτη Κυριακή ο ΑγοραστόςΔημοσκόπηση ALCO: Φλερτάρει με την εκλογή από την πρώτη Κυριακή ο ΑγοραστόςΔημοσκόπηση ALCO: Φλερτάρει με την εκλογή από την πρώτη Κυριακή ο Αγοραστός

error: Content is protected !!