Γιώργος Τόρης: «Προσωπικά κάλυψα το μισό μπάτζετ του Ολυμπιακού Βόλου»

milonas 728x120

Στην αποκάλυψη ότι ο ίδιος κάλυψε το μισό μπάτζετ του Ολυμπιακού Βόλου τη φετινή περίοδο, προχώρησε ο Γιώργος Τόρης μιλώντας στον Σπορ Fm Βόλου.

Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Αχιλλέα Μπέο, απαντώντας σε όλους αυτούς που τον κατηγορούν για την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Αχιλλέα Μπέο, τόνισε μεταξύ άλλων: «Ολυμπιακός Βόλου ήμουν, είμαι και θα είμαι. Μέχρι πρότινος έβαζα χρήματα στον Ολυμπιακό Βόλου. Δηλαδή επειδή κατεβαίνω στις εκλογές με τον Αχιλλέα Μπέο σημαίνει ότι δεν είμαι Ολυμπιακός Βόλου. Ας μας πούνε λοιπόν όλοι αυτοί οι λαλίστατοι, πως βγήκε η ομάδα πρωταθλήτρια. Και μιλάνε κάποιοι που δεν έχουν βάλει ούτε 5 ευρώ στην ομάδα».

Και συμπλήρωσε: «Το καλοκαίρι λοιπόν, μου ζήτησε η διοίκηση του Ερασιτέχνη να βοηθήσω την ομάδα και τους απάντησα ότι θα είμαι δίπλα τους και θα βοηθήσω οικονομικά.

Στην πορεία βέβαια προέκυψαν επιπλέον έξοδα τα οποία αναγκαστήκαμε να καλύψουμε 2-3 άτομα για να βγει η ομάδα κατηγορία. Μεταξύ των ατόμων αυτών, ήμουν και εγώ.

Και για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους, προσωπικά κάλυψα το μισό μπάτζετ της ομάδας τη φετινή περίοδο. Και αν δεν με πιστεύετε ρωτήστε τον πρόεδρο του ερασιτέχνη για να σας το επιβεβαιώσει».

error: Content is protected !!